"Radim kao sobarica na moru u jednom dobrom hotelu"

Kiosk
"Radim kao sobarica na moru u jednom dobrom hotelu"
.

"Radim kao sobarica na moru u jednom dobrom hotelu, gdje dolaze samo ljudi koji su puni para kao brod. Iako je šef dosta gadan i nekada bude težak posao, opet izdržim nekako. Ukazala mi se jedna prilika da spavam sa starijim gostom, za određenu sumu novca. 

Isprvo sam se bojala da ne dođe do šefa pa da ne dobijem još otkaz, ali riskirala sam i pristala.. Platio mi je baš dobro, i to se pročulo do ostalih buđovana koji su dobri sa njim, za par dana sam imala brdo ponuda i odlučila sam to obavljati kao dodatni posao. 

plaza-more

Kada bi završila u hotelu sa poslom sobarice ostajala bih duže i odlazila gostima u sobe.. Tamo bi spavala sa njima i odradila sve što me traže,i za to bih pobrala dobar novac koji nebi zaradila u tri mjeseca kao sobarica.. 

Oni su obično stariji muškarci koji su došli poslovno u grad,i koji su već dugo godina u braku pa im se žene više ne sviđaju niti bi spavali sa njima..

more

 Šef je oduševljen sa njima jer plačaju sobe i više nego što treba,i stalno dolaze..Nije svjestan da sam ja glavni razlog za to i da je to samo zbog mene,iako mislim kada bi saznao nebi se bunio sve dokle god se njemu džep puni kao i meni..Sa nekima od njih sam snimila i video uradak za nedaj bože da se nešto desi,mogu se obraniti na taj način da im pokažem ženama ili kome treba.. Iako mi trenutno ucjene ne padaju na pamet dokle god me dobro plaćaju."

Ne propustite