"Prije mjesec sam se zaposlila i moj šef je od prvog dana.."

Kiosk
"Prije mjesec sam se zaposlila i moj šef je od prvog dana.."
.

"Prije mjesec sam se zaposlila i moj šef je od prvog dana počeo stalno nešto ekstra da mi traži, što nije u opisu mog radnog mjesta, čak i neke privatn stvari sam mu odrađivala iako sam diplomirana pravnica.

work-from-home-jobs-single-moms

Meni je to bilo svejedno, mada drugi su govorili da me ponižava, ali uvijek se ljubazno zahvalio, ljubazno zamolio za uslugu, a ionako je bilo za vrijeme radnog vremena.

job

 Ja sam znala nekada otići i po pola sata, sat ranije s posla, a brojalo mi se 8 sati pa je sve bilo u ravnoteži. Jučer dobijem plaću, kad ono uplaćen dupli iznos. Odem kod njega u ured i pitam ga da nije došlo do neke greške, a on mi je tada rekao “nema greške”… “zaslužila si duplu platu”.

job

 Čovjek mi uplatio plaću, Božićnicu i još ekstra jednu plaću jer sam mu pomagala cijelo vrijeme. Nisam ništa tražila, ni nadala se nečemu…ipak postoje ljudi koji cijene druge i da ne bude zabune, da neko pomisli da samo šef i ja u nekom “ljubavnom odnosu” NE, nikada tako nešto nije tražio od mene. Jednostavno je dobar i pošten čovjek!"

Ne propustite