PREPORUČUJEMO: Spektakularni doček Nove godine u Istanbulu uz turističku agenciju Bosnaexpress!

Aktuelno
PREPORUČUJEMO: Spektakularni doček Nove godine u Istanbulu uz turističku agenciju Bosnaexpress!
-

Zbog čega turisti biraju doček Nove godine u Istanbulu?

2-copy


Uz odličan povod za novo putovanje, kao što je Nova godina Istanbul predstavlja pravi izbor. Izbora za novogodišnju noć ima mnogo, pa ponoć možete dočekati u centru Istanbula zajedno sa još nekoliko hiljada stanovnika i turista, uživati u vatrometu iznad Bosfora, a provod u nekom klubu ili restoranu je uvijek opcija.

3-copy

Prednost ako se odlučite za doček Nove godine u Istanbulu leži u tome što zabava nije rezervisana samo za najluđu noć. Cijelo putovanje provešćete u upoznavanju druge kulture, i obilasku značajnih građevina kao što su Aja Sofija ili Plava džamija.

7


Najbolji način da ispratite staru i dočekate novu godinu jeste novogodišnja noć u Istanbulu, gradu koji upravo spaja staro i novo, istok i zapad, orijent i Evropu. Uz neke od najpoznatijih svjetskih znamenitosti, turske specijalitete, vatromet iznad Bosfora, i turističku agenciju Bosnaexpres, doček Nove godine u Istanbulu ćete sigurno pamtiti, i prepričavati!

6


Za samo 239 KM posjetite predivni Istanbul uz uključen prijevoz i tri noćenja sa doručkom za jednu osobu, te smještajem u hotelu sa 3*!

Ponudu pogledajte na   LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite