SLAVLJE U PORODICI PJEVAČICE: Marija Šerifović postaje MAJKA?! Evo kojeg SPOLA će biti BEBA!

Show
SLAVLJE U PORODICI PJEVAČICE: Marija Šerifović postaje MAJKA?! Evo kojeg SPOLA će biti BEBA!
.

Pjevačica Marija Šerifović sljedeće godine postaće majka, tvrdi numerolog i vizionar Vlado Kečina, piše "Srbija Danas".

Marija će dobiti sina, a beba će u porodicu Šerifović stići zahvaljujući vantjelesnoj oplodnji, ali kako Kečina tvrdi, toj metodi se neće podvrgnuti Marija, već njena partnerka.

marijaig

Foto: Instagram

- Mariji stoji da će uskoro postati roditelj, a to će se dogoditi najvjerovatnije naredne godine, a najkasnije za dvije - kaže Kečina i objašnjava:

- Ona već dugo razmišlja o djetetu i ima ogromnu želju i potrebu da svu svoju ljubav da nekome i nije joj važno da li će dobiti sina ili kćerku - kaže numerolog. Međutim, kako je objasnio, iz Marijinih brojeva jasno se vidi da će pjevačica dobiti sina.

marija-serifovic

Foto: Instagram

- Njena partnerka će se u narednom periodu podvrgnuti metodi vantjelesne oplodnje i na svijet će donijeti zdravog dječaka. Iako on neće imati Marijin genetski materijal, to neće spriječiti pjevačicu da ga voli najviše na svijetu - kaže Kečina.

Budući da u Srbiji pitanje potomstva u istopolnim zajednicama nije zakonom regulisano, Kečina kaže da će budući roditelji živjeti više u inostranstvu, gdje su takve porodice legalne.

marija-ns

Foto: Instagram

- Marija će u budućnosti malo živjeti u inostranstvu, a malo u Srbiji, jer ne može bez naše zemlje. Iako je nekoliko puta izjavila da će se kada bude dobila dijete povući sa muzičke scene, to se neće desiti. To joj jednostavno nije zapisano. Ona krajem godine izdaje nov album i to će sasvim sigurno biti album njene karijere. Uveliko ga priprema, a sa novog albuma će se izdvojiti jedna pjesma, koja će biti njen najveći hit - kaže Kečina i dodaje:

marija

Foto: Instagram

- Zbog toga, sve i da želi, Marija neće moći da napravi pauzu. U budućnosti će živjeti veoma lijepo, pretežno od minulog rada - tvrdi Vlado Kečina i dodaje da će Marija biti odlična majka.

- Njeni nastupi su pretežno vikendima, pa će Marija imati dovoljno vremena da se posveti porodici i djetetu, više nego roditelji koji imaju uobičajeno radno vrijeme - rekao je Kečina.

Ne propustite