GOJAZNA BAKA I NEREALNA TRANSFORMACIJA: Danas izgleda tako da NE MOŽE DA SE ODBRANI OD FRAJERA, svi joj lete u ZAGRLJAJ!

Kiosk
GOJAZNA BAKA I NEREALNA TRANSFORMACIJA:  Danas izgleda tako da NE MOŽE DA SE ODBRANI OD FRAJERA, svi joj lete u ZAGRLJAJ!
.

Baka (73) je smršala 25 kilograma i to tako što je naučila svoj telefon kako da joj pomogne da smrša.

screenshot-7

Džoan Makdonald (73) iz Ontarija cijelog života borila se sa kilograma. Kako kaže, hranom je pokušavala da pobjegne iz lošeg braka i uskoro je dogurala do 90 kilograma. Nakon što je operisala koljeno i smanjila kretanje, dodatno se ugojila i zdravstveno stanje joj se dodatno pogoršalo.

Time je jako zabrinula svoju ćerku Mišel (48) koja ju je nagovorila da se pridruži programu za mršavljenje.

screenshot-2

Tako je januara 2017. godine Džoan počela da vježba u teretani četiri puta nedeljno i potpuno je promijenila ishranu. Sve to radila je uz pomoć aplikacije na telefonu koju je prilagodila svojim potrebama i pomno je pratila.

-Bila sam prestrašena i potpuno zbunjena. Nabavila sam novi Ajfon kako bih mogla da skinem sve potrebne aplikacije i naučila da ih koristim. Par puta sam se rasplakala jer nisam mogla da razumijem kako to sve funkcioniše, ali na svu sreću, tvrdoglava sam. Ćerka i zet bili su sve vrijeme uz mene i učili me kako da koristim telefon. Vjerujte mi, i ranije sam uspjevala da smršam, ali kilogrami bi se uvijek brzo vratili — kaže Džoen medijima.

screenshot-6

Mišel je majci otvorila i Instagram nalog kako bi Džoen kačila slike napretka i time se dodatno motivisala. Džoen ga redovno koristi a tamo, kaže, ima gomilu znatno mlađih udvarača.

-Ranije sam pila gomilu lijekova, za visok pritisak, holesterol, želudac… sada više ne pijem ništa  Fitnes mi je mnogo olakšao život. Nekada sam imala blizu 100 kilograma, a sada toliku težinu dižem kukovima – hvali se Džoen, dodajući i da ne možeda se odbrani od komplimenata kojima je obasipaju znatno mlađi muškarci. Kaže da joj to dodatno diže samopouzdanje Naravno, za sve je važna i njena promjena u ishrani.

fbzk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtmprn01eqv8votu3zme1ytkxndk5owe5mmy5nty1zgu5otezzmjlzdyuanbnkzmczqkeaieaaq

KAKO JE JELA RANIJE?

Doručak: 2 parčeta hljeba sa džemom i kafa.

Ručak: Sendvič i vočna salata.

Večera: Meso i povrće, praćeno sa mnogo čokolade i orašastih plodova.

screenshot-3

KAKO JEDE SADA?

Doručak: Bjelanca, sir, meso, povrće i parče hljeba.

Ručak: Smuti od kokosovog mlijeka, proteinskog praha i voća.

Večera: Meso, povrće i salata.

screenshot-5

Najviše mi znače pohvale od muža koji mi ponovo redovno dijeli komplimente. Meni je sada potpuno normalno da zaobilazim masnu i nezdravu hranu jer želim da održim ovaj izgled a za sve koji traže inspiraciju mogu samo da kažem da ne očekuju čuda i promjene preko noći.

Mijenjajte sitnicu po sitnicu, rezultati će biti vidljivi a vama neće biti previše teško – poručuje ova baka.

screenshot-4

Novi.ba/Zena

Ne propustite