NA SVADBI SRELA OŽENJENOG MUŠKARCA! Mislili su da ih niko neće vidjeti, a onda su sutradan okačene slike SA VESELJA! Reakcija supruge je LEGENDARNA!

Kiosk
NA SVADBI SRELA OŽENJENOG MUŠKARCA! Mislili su da ih niko neće vidjeti, a onda su sutradan okačene slike SA VESELJA! Reakcija supruge je LEGENDARNA!
.

U posljednje vrijeme mladenci na svojim vjenčanjima imaju razne zanimljivosti za svoje goste, a sve su popularnije foto kabine u kojima ljudi mogu da se zabave praveći romantične ili blesave fotke.

Međutim, rijetko kome bi palo na pamet da se u njima slika u kompromitujućim pozama sa nekim ko je već u braku. Upravo to se desilo na jednom vjenčanju, a afera je razotkrivena zahvaljujući jednom di-džeju koji nije imao pojam šta je uradio.

2-1000x0-740x492-1

Naime, di-džej sa vjenčanja je na “Fejsbuku” podijelio slike iz foto-kabine, a među njima su bile i one koje su otkrile da se jedna djevojka, koja je došla u pratnji mladića, smuvala sa drugim gostom, koji je oženjen i ima djecu.

Kada je di-džej podijelio slike, na njih je reagovala žena koja je prepoznala svog supruga.

Fotografije je zatim na “Reditu” podijelio jedan od gostiju koji je objasnio da je djevojka u crvenoj haljini došla na svadbu u pratnji mladića sa kojim se slikala u foto-kabini gdje je on imao masku ajkule na glavi.

A na drugim slikama takođe iz foto-kabine se vidi ista djevojka kako se ljubi i grli sa muškarcem u ljubičastoj košulji, za koga se ispostavilo da je oženjen.

I baš kad pomislite da ova priča ne može biti luđa, ispada da je oženjeni otac nepoznatu djevojku u crvenom ljubio i “pred svojom djecom” dok je njegova supruga bila zauzeta ćaskanjem sa drugim gostima na venčanju.

-Di-džej je objavio ove slike dan nakon vjenčanja. Djevojka u crvenom je došla sa mokom sa maskom ajkule. Tip u ljubičastoj košulji se zatim vaćario sa njom i u foto-kabini i pred svojom djecom. Uzgred, on je oženjen. Katastrofa – rekao je gost sa vjenčanja.

Kako je rekao, par je očigledno bio pijan.

-Ona i tip u ljubičastom su pili pivo za pivom i do večere su bili mortus pijani – rekao je gost.

Nakon što je primijetila slike svog supruga sa rukama obmotanim oko druge žene, supruga je potom navodno podijelila slike na svom Fejsbuku i javno ga prozvala zbog prevare.

Novi.ba/Devetka

Ne propustite