BOGDANA I VELJKO NEMAJU MIRA! Zadrugarka BOLESNO ZALJUBLJENA U CECINOG SINA! Kad je čula da se ženi, URADILA JE OVO!

Show
BOGDANA I VELJKO NEMAJU MIRA! Zadrugarka BOLESNO ZALJUBLJENA U CECINOG SINA! Kad je čula da se ženi, URADILA JE OVO!
.

Manekenka Tara Simov jedno vrijeme je bila noćna mora sina Cece Ražnatović, sada uspješnog boksera Veljka Ražnatovića, koji se ženi u nedjelju.

Skandalozna rijaliti-učesnicaje prije tri i po godine bila ludo zaljubljena u Veljka i činila je sve da mu se približi i da ga osvoji. Tarina bliska drugarica kaže da je  Cecin nasljednik ostao imun na sve pokušaje lijepe Beograđanke jer mu se ne dopada Tarino ponašanje, a i u to vrijeme je bio zauzet jer je bio u ljubavnoj vezi sa Mašom Terzić, ćerkom Zvezdana Terzića, koju je Simovljeva kasnije počela i da kopira.

yxik9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwldrn01eqv8vnzywytmxmtfmmdu0mjg1ywvlyzeyztnhmtk1m2m2mjuucg5nkzmczqlkaieaaq

"Tara je više od pola godine bila opsednuta Veljkom Ražnatovićem jer je bila nenormalno zaljubljena u njega. Pratila ga je i bila u stanju satima da čeka ispred njegove kuće ili klubova, gdje bi se, kad on naiđe, slučajno našla ispred njega i razmenila par riječi sa njim. To bije učinilo neopisivo srećnom. Nas nekoliko je znalo da joj je mnogo stalo do Veljka, pa smo joj ponekad pravile društvo dok ga je jurila", otkriva Tarina drugarica.

Osim što je u višemesečnu jurnjavu za mladim Ražnatovićem uključila i drugarice, Tara je stalno kupovala nove kartice za mobilni u pokušaju da stupi u kontakt sa Cecinim sinom.

jx3k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwwpfn01eqv8vzjkymzvimgmxmduzyjvimjczmdflzty1nzk3mdqzyzyucg5nkzmczqlkaieaaq

"Zvala ga je sa 100 brojeva i skrivala identifikaciju, a uz to mu je slala poruke sa društvenih mreža i SMS poruke. Ni za pola tih poruka Veljko sigurno nije znao da mu ih je Tara poslala, ali je znao da je luda i da ga želi. Veljko i mi imamo neke zajedničke drugove, pa se i preko njih Tara raspitivala o njegovom kretanju. Pratila ga je na društvenim mrežama i ludela kad ga vidi sa Mašom na fotografijama ili po novinama. Teško je podnosila što je bio srećan sa Mašom. Odahnulaje kad su raskinuli on i Maša, ali je on brzo našao novu djevojku i onda je šizela i od nje", ispričala je bliska drugarica učesnice "Zadruge".

tara-simov

Veljko je vrlo brzo primijetio Tarine simpatije, kao i da ona pokušava da mu se približi. Na početku ga je to zabavljalo, ali je brzo počelo da mu smeta jer nije gajio simpatije prema Tari. Naprotiv, Simovljeva je bila samo jedna od njegovih nebrojenih obožavateljki i njenoj opsesiji nije pridavao poseban značaj, a nije želeo daje vrijeđa i da bude nekulturan, budući da je naučen da veoma poštuje ženski rod.

Izvor blizak pjevačici ipak kaže, reagujući na priču o Tarinoj opsjednutosti Veljkom, da tu nema istine i da je cijela priča izmontirana i uveličana. Naime, Ražnatovići su ovu priču iz medija okarakterisali kao potpunu neistinu, otkriva izvor Kurira.

Novi.ba/Kurir

Ne propustite