Godinama je kuhala i čistila za Breninu porodicu, a sad je ispričala detalje iz njihovog života koji su ŠOKIRALI JAVNOST

Show
Godinama je kuhala i čistila za Breninu porodicu, a sad je ispričala detalje iz njihovog života koji su ŠOKIRALI JAVNOST
.

Lepa Brena jedna je od najpopularnijih pjevačica na estradi, a prema pisanju Srpskog telegrafa, pjevačica je uhvaćena u lopovluku.

8ivajyjc-brena

Kako ovaj medij piše, restoran "Tri tačke" na Dedinju, koji je zvanično u vlasništvu Breninog sina Filipa i njegove supruge Aleksandre Prijović, a ustvari iza njega stoji cijela porodica Živojinović, bio je isključen sa strujne mreže zbog velikog duga, ali se potom, kako saznaje Srpski telegraf, nelegalno prikačio na distributivnu mrežu EPS. To, praktično, znači da su oni krali struju, zbog čega je pokrenuta istraga.

brena-2

-  Postoji ozbiljna sumnja da je Živojinovićima pomogao neko unutar sistema EPS i to treba da otkrije istraga koja je pokrenuta - navodi dobro upućeni sagovornik Srpskog telegrafa.

Ekipa Srpskog telegrafa juče je tokom dana obišla restoran "Tri tačke" i u osvijetljenom objektu zatekla nekoliko gostiju. Osim struje u lokalu, zatekli su i da dvije spoljne jedinice klima-uređaja rade punom parom, a nedaleko od njih i mjesto gdje se nalazi strujno brojilo koje je bilo pod katancem. Konobar u restoranu nije bio raspoložen da daje bilo kakav komentar i samo je kratko rekao: "Niko od menadžera trenutno nije tu da bi vam nešto više o tome ispričao".

Dok svi bruje o ovom skandalu nedavno je kućna pomoćnica koja je radila kod Lepe Brene otkrila sve detalje o njoj. 

 Nekadašnja kućna pomoćnica Lepe Brene odlučila je da nakon nekoliko godina ispriča šta se sve događalo dok je bila zaposlena u pjevačicinoj vili na Bežanijskoj kosi.

brena

 - Vjerujte mi, Brena je izuzetna žena. Ona je bila prema mojoj porodici ista kao prema svojoj. Kad god bih završila sa poslom i krenula kući, ona bi mi spremila hranu, voće, sokove, slatkiše... Nije htjela ni da čuje da idem praznih ruku, a to nema veze sa platom. O garderobi i da ne govorim. Čak je kupovala i kapute za mene i moje kćerke i davala nam odjeću za sve prilike - rekla je nekadašnja kućna pomoćnica Lepe Brene za "Scandal".

lepa-brena-boba-zivojinovic-foto-nkostic-svet-630x380

Dodala je i kako su njena djeca zahvaljujući Breni završila fakultete.

- Ja bih i dalje radila kod nje da nisam ostarila - kazala je ona.

brena-ns

Ukoliko do sada niste imali prilike da vidite, u nastavku  vam donosimo nekoliko fotografija iz luksuzne vile na Bežaniji.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

(Foto: Pulsonline.rs)

Ne propustite