VUČIĆ REKAO DA NOVINAR NEMA NIKAKVE VEZE SA NJEGOVIM ZDRAVLJEM: Hronično sam bolestan i danas sam pod terapijom

Region
VUČIĆ REKAO DA NOVINAR NEMA NIKAKVE VEZE SA NJEGOVIM ZDRAVLJEM: Hronično sam bolestan i danas sam pod terapijom
.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti prvi put poslije izlaska sa VMA gdje je tokom vikenda boravio zbog kardio-vaskularnih problema

-Ja sam hronično bolestan, i sad sam pod terapijom. Moje zdravstveno stanje nema veze sa ponašanjem ni jednog novinara. Ne smetanju mi ni pretnje pet metaka u leđa, ali mi smetaju laži i izjave da nemam snage da odgovaram na teška pitanja. Uvek ću biti spreman da odgovaram na sva pitanja, ma koliko ona bila teška. Moje zdravlje je moj problem, ali dok god sam živ boriću se za Srbiju - rekao je predsednik Vučić i dodao:

Odgovarajući na pitanje novinara da je predsjednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije Željko Bodrožić rekao da bi predsjednik Vučić trebao da odgovora na pitanja urednika NIN-a, N1, Insajdera i ostalih medija, Vučić je rekao da nikada nije bježao od pitanja.

vucic

- Uvek sam spreman da odgovorim na sva pitanja. Ta pitanja mi pružaju priliku da raskrinkam laž političkih protivnika. Nemam bolju priliku da kada izađete sa istinom, omogućite mi prostor da vam direktno pokažem da nemate argumentaciju. Nikada nisam bežao od toga, nisam skrivao teme, odgovarao i sklanjao pod tepih. Iznosio sam istinu, i uvek sam pobeđivao bez problema. Rastavljajući na sastavne delove nijhove laži, pokazivao sam koliko mi je čista savest i koliko su besmisleni napadi na mene – istakao je Vučić i dodao:

- Neka se ne brinu, pobediću ih sve zajedno. Mnogima nije stalo da postave pitanja, već da budu politički protežei za neke. Tako ću ja narodu da pokažem istinu.

Vučić je rekao da je uvijek pokazivao koliko mu je čista savjest i koliko su besmisleni napadi koji imaju za cilj da kažu "e ajde da te nema, samo da mi dođemo na vlast, a plan i program nije važan". 

vucic

- Neka se ne raduju, pobediću ih sve zajedno, argumentima - rekao je predsednik. 

Vučić je na pitanje novinara da li će biti otvaranja novih poglavlja ili ne, Vučić je rekao da ne zna. 

- Zavisi od njih, kako oni odluče tako će i biti. Najviše se radujem rastu srpske ekonomije i verujem da ćemo biti zemlja sa najbržim rastom. Upravo zato radimo sve ovo, jer ove investicije doprinose dodatnom rastu, time se bolje pozicionirate na tržištu - rekao je Vučić.

vucic

"Ja sam hronično bolestan. Ja sam i danas pod terapijom. To su moji problemi, nisam neko ko je najboljeg zdravlja, ali dok god imam snage i energije boriću se još više i to vam garantujem. Nijednog sekunda nisam okrivio nekog drugog za moje zdravlje. To je meni priroda dala, uz prirodu moja nepažnja uz ne uzimanje lekova za srce i hipertenziju. Nije bila laka ta noć, hoću da zahvalim svima koji su brinuli", rekao je on.
 

(Slobodna Bosna)

Ne propustite