GODINAMA ŽIVI U LUKSUZNOM STANU, A SAD SU KOMŠIJE OTKRILE ISTINU: Skitnica mu čuči ispred KAPIJE, A RAZLOG ĆE VAS SLOMITI!

Kiosk
GODINAMA ŽIVI U LUKSUZNOM STANU, A SAD SU KOMŠIJE OTKRILE ISTINU: Skitnica mu čuči ispred KAPIJE, A RAZLOG ĆE VAS SLOMITI!
.

Poznati pjevač Miroslav Ilić već godinama živi sa suprugom Gordanom u beogradskom naselju Višnjička banja.

1348709-whatsapp-image-20171210-at-20-23-06-ff

Zanimljivo je kako komšije o slavnom paru imaju oprečna mišljenja.

"Dolaze ovdje stalno i kupuju uvijek isto, paket vode, kafu i cigarete. Duge mušterije vole s nama da popričaju i da se osmjehnu, ali on nije takav. Djeluje arogantno. Sjećam se prošle godine pred koncert, tražili smo mu karte, a on je rekao da nema nijednu da nam da", otkriva prodavačica.

1

Međutim, u drugoj prodavnici imaju drugačije mišljenje.

"Kulturni su i pristojni, ponašaju se poput svih ostalih ljudi. Ma koliko da je red na kasi, njih dvoje uredno čekaju. Nikada ne traže da im prekoreda naplatimo namirnice", pohvalila ih je kasirka. 

"Kupuju uglavnom cigarete i novine. Fin i ljubazan čovjek, kao i njegova supruga. Oduševiio me je kad mi je poklonio karte za koncet", otkriva ljubazni mladić.

2

Mladić Stefan živi u ulici gdje i pjevač i ispričao je zanimljivu priču. 

"Miroslava ne viđam tako često, ali uvijek kada prođem ispred njegove kuće, tu zateknem jednu skitnicu kojoj Miroslav ostavlja novac. Da mu daje neku siću, ne bi dolazio svaki dan", rekao je Stefan. 

3

Ekipa "Blic Pulsa" prije dvije godine posjetila je kuću Miroslava Ilića, a u nastavku pogledajte kako izgleda:

4

5

6

7

9

10

11

 

(Novi.ba/Scena)

Ne propustite