MARIJA KULIĆ HITNO NAPUSTILA ZADRUGU, dobila je telefonski poziv i rasplakala se: ODVEZLI SU JE U HITNU POMOĆ KOD NJEGA, NIJE DOBRO!

Show
MARIJA KULIĆ HITNO NAPUSTILA ZADRUGU, dobila je telefonski poziv i rasplakala se: ODVEZLI SU JE U HITNU POMOĆ KOD NJEGA, NIJE DOBRO!
.

Kako je u razgovoru sa zadrugarima sinoć otkrila Dalila Dragojević, Marija Kulić je privremeno napustila „Zadrugu“. Ona je hitno otputovala u Niš zbog toga što je Siniši Kuliću pozlilo i u lošem je zdravstvenom stanju.

Siniša Kulić je hospitalizovan, budući da mu je pozlilo. On je pod stresom zbog nedavnih dešavanja koja su nastala na relaciji između njegove žene i kćerke u rijaliti programu "Zadruga 3", piše "Alo.rs".

1565254968772-marija-kulic-830x553

Siniši Kuliću teško padaju loši odnosi između Marije i Miljane koje se na imanju u Šimanovcima svakodnevno svađaju, a često je uzrok njihovih rasprava Lazar Čolić Zola.

640615-miljana-kulic-ff

- Siniša se veoma potresao zbog nedavnih dešavanja, zbog čega mu je pozlilo, pa je završio u bolnici. Nadamo se da će sve proći u najboljem redu - otkrio je dobro obavješteni izvor.

Podsjećamo, Marijin izgled su mnogi komentarisali u "Imaginarijumu", a ona je jednom prilikom na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz mladosti na kojoj pozira sa mužem Sinišom Kulićem u kupaćem kostimu.

bqtk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt0dvn01eqv8vmwnjnmuyzta5yjm4ztm5ytllmdflodnjnwewndbin2uucg5nkzmczqooaieaaq

Foto: Instagram

- Muž i ja - napisala je tada Kulićeva ispod fotke.

Marija na slici ima nekoliko kilograma manje, a njeno zategnuto tijelo došlo je do izražaja u roze jednodjelnom kupaćem kostimu. Fanovi Miljane i njene mame oduševljeni su njenim izgledom, pa su joj dijelili komplimente.

Ne propustite