NIJE BRENA, NIJE SNEKI, NEMA ŠANSE DA POGODITE KO JE NA SLICI: Ova pjevačica je danas jedna od NAJZGODNIJIH ŽENA NA ESTRADI!

Show
NIJE BRENA, NIJE SNEKI, NEMA ŠANSE DA POGODITE KO JE NA SLICI: Ova pjevačica je danas jedna od NAJZGODNIJIH ŽENA NA ESTRADI!
.

Fotografija je nastala 1987. godine, a promjena koja se desila u posljednjih trideset godina je, blago rečeno, nevjerovatna.

sanja

Pjevačica folk muzike, rođena je u Crnoj Gori, a svoje odrastanje je provela u Sarajevu u Bosni i Hercegovini. Imala je svoju grupu, učila pjevanje, ali i upisala fakultet.
U Sarajevu je upoznala svog sadašnjeg supruga Petra Đorđevica fudbalera FK Željezničar. Sa nepunih 20 godina postala je majka rodivši kćerku Ivanu.

sanja-dordevic-650x330

Njeno profesionalno bavljenje muzikom kreće 1987. godine kada za sarajevski “Diskoton” objavljuje svoj prvi album u saradnji sa Spasom Berakom koji je bio producent čitavog albuma. Snimila je 8 pjesama. Nakon tog albuma, pjevačica se seli Švicarsku sa svojim suprugom i svojom kćerkom gdje provodi šest godina.

sanjasl

U pitanju je Sanja Đorđević, koja je fotografiju podijelila na svom Twitter profilu. Kratko je zaključila da ova fotka “davno bješe”, a Sanja danas skoro ni ne liči na djevojku sa fotografije.

sanja-djordjevic

Ne propustite