MARKO PREVARIO LUNU! Djevojka kojoj se UDVARAO objavila PREPISKU, ono što je rekao LUNA NIKAD NEĆE MOĆI OPROSTITI! KAKAV GAD!

Show
MARKO PREVARIO LUNU! Djevojka kojoj se UDVARAO objavila PREPISKU, ono što je rekao LUNA NIKAD NEĆE MOĆI OPROSTITI! KAKAV GAD!
.

Marko Miljković i Luna Đogani započeli su svoju ljubavnu vezu tokom druge sezone rijalitija "Zadruga".

luna-2

Foto:Instagram

I mada je njihov odnos bio turbulentan u toku trajanja rijalitija, njihova ljubav je opstala, a prema njihovim riječima razvija se stabilno i bez problema i većih konflikata.

luna-marko

Foto:Instagram

Ipak, djevojka koja tvrdi da joj je Marko slao poruke oglasila se putem Instagrama i ustvrdila da joj se Miljković udvarao.

Ona je to potkrepila skrinšotovima njihove prepiske, u kojoj joj Miljković dijeli komplimente, iako ga ona upozorava da je on zauzet muškarac.

"Prelijepa si. Ti si prelijepa djevojka, vidio sam te prije u Hiltonu", stoji između ostalog u prepisci koju je djevojka objavila, poslije čega slijedi njen odgovor:

"Važi, ali izvini, ne želim da pišem s tobom, imaš djevojku."

U nastavku, Marko je napisao:

"Ja tebe ne muvam. Možda. Haha"

Kako bi okončala ovo dopisivanje, djevojka je stupila u kontakt i sa Đoganijevom kojoj je poslala prepisku nje i Miljkovića. Djevojka se pravdala Luni kako nema cijelu prepisku sa Markom, dok je pjevačica čvrsto vejrovala u ljubav svog dečka.

Prepisku Lune i ove djevojke pogledajte u nastavku:

Novi.ba/Srbijadanas

Ne propustite