Gagi se napatio u životu ko niko, bio je na samom dnu, SVI SU MU OKRENULI LEĐA,  evo zbog čega (VIDEO)

Show
Gagi se napatio u životu ko niko, bio je na samom dnu, SVI SU MU OKRENULI LEĐA,  evo zbog čega (VIDEO)
.

Subota veče je u rijaliti programu "Zadruga 3" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada ukućani odgovaraju na pitanja predstavnika sedme sile.

Ono što sam vidjela jeste da Vas je pogodilo kada Vam je Ermina priznala da ste Vi Lunu razočarali - glasilo je pitanje za Gagija.
Ja Lunu nikad nisam razočarao. Mora da kaže Ermina, ja ne znam o čemu se radi. Luna i ja smo u super odnosima. Ona je pripremala pjesmu, bila je srećna... Sve je u najboljem redu. Suludo mi je da ja razočaram svoje dijete. Gluposti. Mislim da je to njena laž. Ne verujem da bi to Luna rekla. U svakom trenutku sam bio tu da je podržim i kada je sve ono bilo sa Markom - započeo je svoje izlaganje Gagi.

screen-shot-11-16-19-at-11-38-pm

Da li mislite da ste je u bilo kom momentu razočarali? - glasilo je pitanje za Gagija.
Jedino prije četiri, pet godina kada sam imao onaj problem. Znate o čemu se radi. Od trenutka kada je ušla u "Zadrugu", ona je uvijek tražila pomoć od mene. Čak i da se razočara u mene, to traje 15 minuta. Njena majka je bila protivnik toga da Luna bude sa Markom. Anabela i ja nismo pričali mjesec i po dana, ali je ona mene podržala da uđem u "Zadrugu". Tu smo se Anabela i ja razilazili u mišljenju da li Luna treba da bude sa Markom ili ne, ja sam bio za to da njih dvoje budu zajedno. Čak i kada je ona Luna išla na sastanak kada je trebalo da odluči da li će da bude zajedno sa Markom, ja sam je podržao - nastavljao je Đogani.

gagi
Ja sam zalutao u nekom lošem društvu, teško mi je o tome da pričam. Ja sam tada to Luni priznao, ona je tada bila razočarana u mene kao tatu. Ja sam bio nemoćan. Ja ne bih da se sjećam više tog perioda. Hvala Luni, hvala Nini jer su mi one jedina snaga koja mi je pomogla da preživim sve to. Mene je porodica ostavila, svi su mi okrenuli leđa. Najteži momenat mi je bio kada je moja sestra ušla u stan i rekla mi da izađem iz stana i pređem u Zemun. Ja roditelje nemam. Sestra je moja druga majka. Imam još jednu sestru, one su me uzele pod kontrolu - pričao je Gagi sa knedlom u grlu.

gagi-luna
U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.


Izvor: pink.rs

Ne propustite