"NE SVIĐA MI SE ŠTA RADI, BILA SAM NEDAVNO KOD NJENE MAME DA POPRIČAMO" Sanja otvorila dušu o Matoroj, ovo će začuditi sve

Show
"NE SVIĐA MI SE ŠTA RADI, BILA SAM NEDAVNO KOD NJENE MAME DA POPRIČAMO" Sanja otvorila dušu o Matoroj, ovo će začuditi sve
.

Djevojka rijaliti učesnice za “TV magazin” otkriva da nije zadovoljna Matorinim ponašanjem pred kamerama, te da joj smeta da je gleda kako nije aktivna i raspoložena, već tužna.

1564989146554-matora-830x0

Sanja Stanković, izabranica Jovane Tomić Matore, priča da podržava djevojku tokom učešća u “Zadruzi 3”, da se često viđa sa njenom majkom i prijateljima sa kojima se slaže u stavu da im se ne dopada kako se Matora zasad pokazala.

screen-shot-11-16-19-at-10-51-pm

- Pratim “Zadrugu”, imala sam i poziv sa Jovanom i tu sam joj rekla da mi se ne sviđa njeno ponašanje tamo. Ne treba da bude depresivna i da kuva po cio dan. Nije ona ušla da bude prva kuharica Srbije već Jovana Tomić Matora. Ni njenoj porodici ni prijateljima se ne sviđa kako se ponaša od kada se vratila u rijaliti, treba da bude ona stara. Bila sam kod njene mame na rođendanu nedavno, baš smo lijepo popričale i imamo isti stav, a to je da je Jovana zaista previše tužna i depresivna, nije se pokazala u najboljem svjetlu još uvijek. Razumem da joj nedostajem, pričale smo i rekla sam joj da je sve OK, ja je podržavam i čekam, ali ona mora da se aktivira - poručila je Sanja i osvrnula se na veliku svađu Jovane i Marije Kulić u kojoj je Marija istakla kako je Matora ljubomorna na njenu ćerku Miljanu.

jovana-tomic-matora-sanja-stankovic-foto-srbijadanas-8
- Mariji i Miljani je Jovana slaba tačka. Ne mogu da prežale to što je Miljana diskvalifikovana iz rijalitija zbog Jovane i deluje mi da su opsjednute njome. Prije samog početka “Zadruge 3” više puta se Miljana raspitivala da li ulazi Matora, šta se s tim dešava. Ne znam šta joj je, vidim da se sada malo i šlihta Jovani. Ono što sigurno znam da kažem je da su Marijine optužbe da je Jovana ljubomorna na Miljanu apsurdne. Slažem se sa svim što je Matora tamo izgovarala. Kakva ljubomora, to je velika glupost - rekla je Stankovićeva.
Izvor: blic.rs

Ne propustite