ZORICA I KEMIŠ KUPILI KĆERKI I ZETU STAN: Nisu štedjeli za OVU LOKACIJU, a evo gdje će živjeti NA PROLJEĆE(FOTO)

Show
ZORICA I KEMIŠ KUPILI KĆERKI I ZETU STAN: Nisu štedjeli za OVU LOKACIJU, a evo gdje će živjeti NA PROLJEĆE(FOTO)
.

Brunclikova i Aranđelović ćerki Zlati i njenom mužu Milošu poklonili nekretninu u Krnjači.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš odrešili su kesu za svadbeni poklon njihovoj kćerki Zlati Aranđelović i njenom suprugu Milošu Vujanoviću i poklonili im stan u Krnjači.

Kako Kurir saznaje, novopečeni mladenci će živjeti u kući mladinih roditelja sve dok se ona ne porodi, a u međuvremenu će se svi pozabaviti opremanjem nekretnine, u koju će se useliti na proljeće iduće godine.

zorica

- Zlata i Miloš dobili su ponudu od njenih roditelja da žive u njihovom domu jer je prostran i ima mjesta za sve, ali oni nisu pristali na to jer žele svoje ljubavno gnijezdo. Razmišljali su o tome da kupe stan, ali Zorica je bila upućena u njihove planove i pretekla ih- otkriva izvor.

kuca

Zoričina kćerka inače nije željela da pravi veliko svadbeno veselje jer je u petom mesecu trudnoće, pa su građansko vjenčanje obavili u krugu porodice i kumova.

1708395-1607-48275375-295684521062711-5003755509656846336-n-ls

- Nisu htjeli da prave spektakl sa nekoliko stotina ljudi, već da se registruju u miru. Ipak, svadbe će biti, ali sljedeće godine, kad će organizovati i crkveno vjenčanje. Tada će i beba imati šest mjeseci, pa će sve biti lakše. Zorica i Kemiš su već zamislili kako će sve izgledati kad budu udavali ćerku u crkvi i to ne mogu da dočekaju. Kao roditelji, ispoštovali su njenu odluku i nijednog trenutka nisu želeli da se miješaju i poturaju svoje mišljenje. Pustili su mladence da odluče o svemu, osim što su ponudili svoju kuću kao idealno mjesto za sklapanje građanskog braka, što su Miloš i Zlata objeručke prihvatili - kaže naš izvor.

zorica-brunclik-i-kemis

zlata2

Ovo se dosad još nije desilo na javnoj sceni, ali u porodicama Aranđelović i Vujanović očigledno je sve moguće. Naime, Zlatin vjenčani kum bio je rođeni Milošev brat, dok je njemu kumovala polusestra njegove supruge!

zlata

zlata

zlata-arandjelovic

Zanosnu Ruskinju prati 6 miliona ljudi: Kad joj vidite OBLINE, sve će vam biti jasno (FOTO)

Ne propustite