UPRAVO OBJAVLJENA TUŽNA VIJEST, PREMINULA UČESNICA FARME: Oglasila se njena kćerka, "UMRLA JE MOJA MAJKA"

Aktuelno
UPRAVO OBJAVLJENA TUŽNA VIJEST, PREMINULA UČESNICA FARME: Oglasila se njena kćerka, "UMRLA JE MOJA MAJKA"
.

Zvijezda reality showa "Farma" Katica Pučnik, preminula je u četvrtak u jutarnjim satima u Zagrebu u 63. godini života nakon duge i teške bolesti. 

"S velikom tugom i žalošću obavještavamo sve prijatelje da je naša draga majka preminula" napisale su njezine kćeri Andrea i Ana na društvenoj mreži i ražalostile brojne prijatelje bivše farmerice. 

Umirovljena Katica u showu "Farma" 2016. provela je nešto više od mjesec dana, a sebe je opisala kao pravednu i radišnu. Na sudjelovanje u showu odvažila se kako bi preispitala svoje granice izdržljivosti te upoznala način života kojim su živjeli ljudi prije tehnologije. 

Za vrijeme svog sudjelovanja u showu Katica se osobito zbližila s Barbarom Peterčić, koju je nazivala svojom "farmerskom kćeri", a sada su se putem društvenih mreža od nje počeli opraštati i bivši farmeri. 

umrla-zvijezda-farme-kato-otisla-si-prerano-falit-ces-nam-761870

"Kato, neka ti je laka hrvatska zemlja" komentirao je Kristijan Nikšić, a i Ana Šadek s tugom se prisjetila bivše farmerice.

"Draga moja prijateljice, draga farmerice, bila mi je čast i veliko zadovoljstvo upoznati te, podijeliti malo i premalo lijepih trenutaka s tobom. Otišla si prerano, sudbina je slomila tvoj jaki duh. Neka te čuvaju anđeli, jer ti si to zaslužila. Nikada te neću zaboraviti", oprostila se Ana Šadek. 

"Napustila nas je bivša farmerica Katica Pučnik, koja će mi zauvijek ostati u sjećanju iz naše sezone Farme 2016. godine, ne samo jer nam je bila druga mama, nego je kuhala prefine stvari, bez obzira na to što nismo imali namirnica. Uvijek se snašla i napravila fini ručak za nas deset. Kraljice, ostala si nam svima u dobrom sjećanju i čuvaj se", napisao je bivši farmer Damir Toplek na Facebooku.

Izvor: večernji.hr

Ne propustite