ZARADIO JE MILIONE OD ULOGE U 'CSI MIAMI': Bio je pravi zavodnik, a kad vidite kako DANAS IZGLEDA, vilica će vam pasti do poda!

Šokantno!
ZARADIO JE MILIONE OD ULOGE U 'CSI MIAMI': Bio je pravi zavodnik, a kad vidite kako DANAS IZGLEDA, vilica će vam pasti do poda!
.

Ako niste ljubitelji serije "CSI: Miami" sigurno ste barem jednom vidjeli uvodnu špicu serije u kojoj glumi David Karuzo. Glumac skida naočare za Sunce i gleda u kameru ubitačnim pogledom i nikako ne liči na nekog opasnog lika, jer je njegov imidž sasvim drugačiji.

Serija "CSI: Miami" uživala je veliku popularnost i do kraja desete sezone Karuzo je zarađivao 375.000 dolara po snimljenoj epizodi. Bio je jedan od najplaćeniji glumac u nekoj televizijskoj seriji. Nakon završetka serije 2012. godine odlučio je da se povuče iz glumačkog svijeta i javnosti.

Tokom karijere imao je armiju obožavateljki, a 1993. godine bio je proglašen za najprivlačnijeg muškarca, iako mu na početku karijere zbog njegove neobične boje kose i građe koja nije atletska nisu predviđali uspješnu karijeru. Često je u intervjuima isticao kako je film "Kum" bio presudan da se bavi glumom.

karuzo11

(Profimedia)

Tri puta je bio u braku, a prvi put se oženio 1979. kad se vjenčao s Čeri Maugans i u braku su bili do 1983. godine. Tada je upoznao glumicu Rejčel Tikotin i nakon što se rastao sa Čeri odmah se oženio sa Rejčel. Godinu dana nakon vjenčanja postali su roditelji djevojčice kojoj su dali ime Greta. Brak je trajao tri godine i nakon razvoda njegov odnos sa kćerkom je postao komplikovan.

"To je pomalo teško. Ona je trenutno u takmičarskoj fazi. Želi da bude glavna u kući, a djevojčice su zaista moćne jer tačno znaju kako žele da stvari funkcionišu", rekao je kada joj Greta imala 11 godina.

Poslije trećeg braka sa stjuardesom Margaret Bakli rekao je da mu je drago što njegova nova izabranica ne dolazi iz svijeta šoubiznisa. Ni ovaj brak nije predugo potrajao i nakon osam godina par se rastao zbog Davidove afere s instruktorkom joge.

karuzp

(Profimedia)

Na setu serije "CSI: Miami" emotivno se konektovao sa Lizom Markez sa kojom je dobio dvoje djece, sina Markeza koji se rodio 2005. godine i kćerku Palomu koja se rodila 2007. godine. Sa Lizom David je na kraju završio na sudu jer ga je tužila za prevaru i nanošenje duševne boli. Tvrdila je kako ju je tokom cijele veze držao pod kontrolom kako privatno tako i poslovno. Bio je jako posesivan i ljubomoran i optužio je Lizu da ga vara s njegovim ličnim asistentom ali i sa najboljim prijateljem.

Tokom veze, kako tvrdi Liza, emotivno ju je zlostavljao i čak je tražio i da prekine prvu trudnoću. Kad se dijete rodilo nije mogao da podnese što plače, a kad je ostala drugi put trudna pokušao je da je udari. Iza leđa prijateljima je govorio da je ona psihički nestabilna osoba i da je loša majka.

karuzo1

(Profimedia)

Nakon duge sudske bitke glumac je bivšoj supruzi mora da isplati milionski iznos ali to se navodno nikada nije dogodilo. Pred kraj snimanja serije i njegovi kolege su tvrdili kako se glumac ponaša kao razmaženo derište. Nakon završetka snimanja Karuzo se povukao iz javnosti, a neke od rijetkih fotografija snimljenih u posljednje dvije godine otkrivaju kako se 63-godišnji glumac poprilično ugojio i izgubio onaj šarm zbog kojeg su žene nekada padala na njega.

Ne propustite