Posjetite Mostar i doživite kulturno-historijski mozaik! Udobni motel Deny čeka na Vas!

Aktuelno
Posjetite Mostar i doživite kulturno-historijski mozaik! Udobni motel Deny čeka na Vas!
-

Motel „Deny“ je porodični motel smješten u srcu Mostara, samo 50 metara udaljenosti od Starog grada, nadomak Starog mosta. Motel uspješno djeluje od 2007. godine, te ima odličja motela sa tri zvjezdice.

2

Lijepo uređene sobe motela Deny su suvremenog i orijentalnog stila koji nude ugodan i prozračan ambijent. Raznovrsnost boja daju posebnu notu šarma sobama, a Vaš boravak u Mostaru će zasigurno učiniti ugodnim. Pojedine sobe imaju i balkon sa predivnim pogledom na staru jezgru grada i okolne planinske vijence.

222

Naša preporuka je da se prepustite ambijentu i uživate u udobnosti prostranih soba Motela Deny, opremljenih kablovskom TV, mini barom, bežičnom internet konekcijom, klima uređajem, te vlastitom kupaonicom s tušem.

4

 

U okviru objekta gosti mogu degustirati domaća vina i rakije vrhunske kvalitete. U ponudi se nalaze i autentični, orginalni suveniri u proizvodnji lokalnih zanatlija, kao i domaći hercegovački med, 100% organska proizvodnja. Na zahtjev gostiju moguće je zakazati termin za relax masažu, parcijalnu ili cijelog tijela, kao i tretman barsi ili ayruvedsku masažu.

55

Po dolasku dočekat će Vas ljubazno osoblje koje Vam je na raspolaganju za sva pitanja kojA imate, zatražite besplatne mape grada i počnite istraživati Mostar, njegove prirodne ljepote i historijske znamenitosti.

11

Bez obzira da li putujete poslovno ili turistički, s prijateljima, porodicom ili sa partnerom, nećete se pokajati ako izaberete motel „Deny“. Kontaktirajte  nas i rezervišite Vašu sobu već danas.

Izaberite jedno ili dva noćenja sa doručkom za dvije osobe i uživajte u bajkovitom Mostaru!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite