OVO SU NJEGOVE NAJSKRIVENIJE FANTAZIJE: Evo šta bi prema njegovom horoskopskom znaku trebalo da uradite muškarcu kako bi on potpuno POLUDIO za vama

Show
OVO SU NJEGOVE NAJSKRIVENIJE FANTAZIJE: Evo šta bi prema njegovom horoskopskom znaku trebalo da uradite muškarcu kako bi on potpuno POLUDIO za vama
.

Za osvježavanje svakog muško-ženskog odnosa je bitna mašta, improvizacija, ali i velika doza spoznaje želja partnera. Postoji mnoštvo varijacija u karakterima različitih muškaraca, i njihovim “slabim” tačkama, zbog čega neki od njih postaju ili romantični ili prave razbuktale vatre prema svojim ljepšim polovinama.


1. Ovan

Muškarci Ovnovi vole da dominiraju u spavaćoj sobi, tako da, ukoliko pristanete na takvu igru, neće moći da vam odole. Pustite ga da vjeruje da je on glavni i željeće vas zauvijek!

2. Bik

Bika ćete najviše zainteresovati ukoliko mu budete pokazali da ste spremni da maksimalno date sve od sebe. Pokažite mu svoju ranjivu stranu i humanost. Bik će vas obožavati ukoliko pokažete da vam je stalo do njega, a ne toliko do samog odnosa.

ljubavni-horoskop

3. Blizanci

Blizanci uopšte nisu stidljivi i žele da iskuse sve, a tako je i kada su aktivnosti u spavaćoj sobi u pitanju. Oni vole da eksperimentišu, od najčudnijih poza do najčudnijih mjesta. Ukoliko ste spremni da istolerišete njegovu kreativnost, obožavaće vas.

4. Rak

Rakovi žude za dodirom i brižljivošću, tako da je kod njih sve u predigri. Njemu morate posvetiti mnogo vremena, a bilo kakva žurba ne dolazi u obzir. Mazite ga i ljubite i uvijek će biti tu za vas.

5. Lav

Lavovi obožavaju pohvale, stoga nemojte prestati da hvalite njegov izgled. Govorite mu kako se nevjerovatno osjećate kada ste sa njim i Lav neće moći da se odvoji od vas. Potrudite se da često spominjete njegovo ime, iz nekog razloga oni to obožavaju!

horoskop

6. Djevica

Djevice su veoma komplikovane, pa ukoliko želite da Djevica poludi za vama, uradite to na najjednostavniji mogući način – pitajte ga šta želi, a onda to uradite savršeno. Tako jednostavno, a tako efikasno.

7. Vaga

Vage ne vole ništa na brzinu. Sa njima morate biti veoma pažljivi i posvetiti pažnju svakom centimetru njegovog tijela. Vagama nije stalo samo do odnosa, oni žele da se sa svojim partnerom povežu na svakom čulnom nivou, a kada to uspiju, neće moći da vas izbace iz glave.

horoskop

8. Škorpija

Ne dozvolite da vas zaplaši činjenica da su Škorpije najkreativniji horoskopski znak. Oni su intenzivni i strastveni i najbolje je da pustite njih da budu glavni. Ukoliko vide da sa vama mogu ostvariti svoje najluđe želje, a vi ste iskreni sa svojim željama, obožavaće vas!

9. Strijelac

Strijelci obožavaju da isprobavaju nove stvari, njima je izazov da smisle nešto što nisu do sada probali. Ukoliko se opustite, zabavite i putite mašti na volju, iznenadićete sebe i a svog partnera. Ukoliko ste voljni da se sa njim zabavite na javnom mjestu, to će Strijelca kupiti za sva vremena.

10. Jarac

Jarčevi su veoma poslovni tokom dana, ali uveče vole da se opuste i tada njihova tamna strana izlazi na vidjelo. Ukoliko se Jarac osjeća komforno pored vas, on će se opustiti i igrati sa vama i željeće vas stalno pored sebe.

dnevni-horoskop-februar-zena-priroda

11. Vodolija

Vodoliji je najvažnije da njihov partner zadovoljan. Što ste vi zadovoljniji, to je zadovoljnija i Vodolija. Njegove potrebe možete potpuno zaboraviti jer ste u ovoj situaciji vi najbitniji. Sa njim možete ostvariti i svoje najluđe snove, a on će ih rado ispuniti.

12. Ribe

Ribe će aktivnosti iz spavaće sobe pretvoriti u umjetnost. Oni žele da se potpuni spoje sa svojim partnerom, ne samo fizički već i emocionalno i duhovno. Sa Ribama neće svako uspjeti da funkcioniše, ukoliko niste spremni da date sve od sebe, ovaj znak je najbolje izbjegavati, piše “Fokuzz“.

Ne propustite