OVO JE MUŽ SANJE MALETIĆ KOJI JOJ JE OPROSTIO PREVARU: Godinama ga krije od očiju javnosti, A SAD SU ISPLIVALE NJIHOVE SLIKE, evo kako izgleda!

Show
OVO JE MUŽ SANJE MALETIĆ KOJI JOJ JE OPROSTIO PREVARU: Godinama ga krije od očiju javnosti, A SAD SU ISPLIVALE NJIHOVE SLIKE, evo kako izgleda!
.

Folk pjevačica Sanja Maletić krije svog partnera kao zmija noge.

maja-1
Sanja je dugi niz godina u braku sa suprugom Ljubišom kojeg ne voli da eksponira u javnosti. Tek ponekad pojavi se sa njima na nekom javnom događaju. 

Inače, Maletićeva se krajem 2014. godine našla u centru velikog medijskog skandala, kada su u javnosti isplivale poruke koje je razmjenjivala sa biznismenom Ćazimom, sa kojim je, navodno, varala svog muža Ljubišu. Tada se pisalo da je Ljubiša prvo ostavio pjevačicu zbog prevare i napustio njihov zajednički stan, ali se kasnije predomislio i njihovom braku dao novu šansu.

Zanimljivo je kako su mediji posljednjih mjeseci pisali kako se pjevačica ipak razvela od njega, ali ona  to još nije potvrdila.

sanjaa

Evo šta je rekla u intervjuu prošle godine:

Da li je istina da si se razvela od supruga?

-To je jednostavno pitanje na koje ja ne želim da odgovorim, to je moja privatna stvar. Novinari me nisu vjenčali, tako da me sigurno neće ni razvjenčavati. Nikad niko nije vidio sliku sa mog vjenčanja ili nekog privatnog veselja, a neće ni vidjeti. Kada me neko zove da pjeva ne pita me da li sam udata ili razvedena, to nema nikakve veze sa mojim poslom.

 - Evo, recimo da si razvedena, da li si zaljubljena?

-Ja sam uvijek zaljubljena, jer bez ljubavi ne bi mogla da funkcionišem. Bez obzira da li je veza papirološka ili nije, da li je zakonski regulisana ili nije, ja sam umjetnik, ja funkcionišem isključivo na umjetnost, ljepotu i ljubav. Da nisam zaljubljena ne bi mogla život da zamislim.

 

Ne propustite