DOGOVOREN NOVI MEČ VELJKA RAŽNATOVIĆA, cijela porodica strahuje: On dolazi da se obračuna s njim I TO U REPUBLICI SRPSKOJ!

Kiosk
DOGOVOREN NOVI MEČ VELJKA RAŽNATOVIĆA, cijela porodica strahuje: On dolazi da se obračuna s njim I TO U REPUBLICI SRPSKOJ!
.

Nikad dužu pauzu između mečeva nisam pravio, ali sam spremniji nego ikad da se u mojoj Republici Srpskoj pokažem u najboljem svjetlu, kaže talentovani srpski kruzeraš.

Veljko Ražnatović (22) u ring nije ušao još od 31. maja, kada je za samo 90 sekundi nokautirao Hrvata Petra Mrvalja pred domaćom publikom u rodnom Beogradu! Poslije te sedme pobjede u isto toliko mečeva otkazan je megdan u Kanadi zbog problema sa vizom (planiran za početak septembra), a onda zbog povrede desne šake i zakazani duel sa Gruzijcem Giorgijem Zedginidzeom u Njemačkoj 12. oktobra. Kako sam kaže: „Ako Bog da sreće“, naredni spektakl u režiji najboljeg srpskog mladog kruzeraša očekuje nas 28. decembra u verovatno punoj hali „Borik“ u Banjaluci, prestonici Republike Srpske!

veljko

- Pauza jeste duga, pet mjeseci nisam imao borbu, ali me to nije sputalo, naprotiv. Treniram nikad jače, svjestan da se sada od mene očekuje više, upravo zbog te duge pauze. Obećavam ljudima u mojoj Republici Srpskoj da će uživati u meču, biće to moj novogodišnji poklon za sve Srbe preko Drine - kao iz topa je ispalio Veljko.

I pored ringa Veljku su se dešavale mnoge stvari u međuvremenu, na jednu je posebno ponosan.

veljko-bogdana5

- Da, postaću otac sredinom sljedeće godine. Moja Bogdana je trudna, presrećni smo. Takođe, promijenio sam i tim koji radi sa mnom. Sada sam član „Serbian Fajtera“ i trener mi je Ivan Alimpić, ali trenutno se pripremam u Boskerskom klubu Naisus iz Niša. Brigu o mojoj karijeri preuzeo je naš legendarni bokser Nenad Borovčanin, prvi čovjek Bokserskog saveza Srbije koji sada ima i sektor za profesionalni boks. Vjerujem da ćemo biti dobitna kombinacija i da će se plodovi naše saradnje vidjeti već u Banjaluci - zaključio je Ražnatović.

Veljkov meč iz Banjaluke biće prenošen i na jednoj njemačkoj televiziji, a na spektaklu u „Boriku“ od boksa će se oprostiti Goran Delić. Promoter događaja u Republici Srpskoj biće Aleksander Petković iz Minhena.

 (Kurir.rs)

Ne propustite