DVA PUTA POGLEDAJTE I OPET NEĆETE VJEROVATI: Evo kako danas izgleda Slavoljub "Ćivot", najpoznatiji učesnik Slagalice, KAKVA TRANSFORMACIJA!

Kiosk
DVA PUTA POGLEDAJTE I OPET NEĆETE VJEROVATI: Evo kako danas izgleda Slavoljub "Ćivot", najpoznatiji učesnik Slagalice, KAKVA TRANSFORMACIJA!
.

Slavoljub Petrović je sigurno jedan od najpoznatijih takmičara kviza "Slagalica", takmičar koji je postao poznat širom Srbije iz više razloga. Zbog reči "ćivot" odnosno "kivot" i dva učešća u kojima je imao 0 (i slovima nula) i minus 5 poena. 

- Slavoljube, koliko slova ima vaša riječ - pitala ga je tadašnja voditeljka kviza "Slagalica" Danijela Pantić.

- Nema ništa - odgovorio je Slavoljub nazvan i pola čovek-pola dalje.

Slavoljub je bio i gost emisije Slavka Beleslina "Šta bi posle? Flešbek" u kojoj je rekao da bi opet učestvovao u "Slagalici".

Protivnik je, u jednoj od emisija, tada imao dužu riječ - osušiva, a pitanje je i da li bi Slavoljub išta dobio od poena, sve i da je njegova riječ bila duža, jer ni voditeljka nije bila sigurna u to što čuje. "Rekli ste?", pitala ga je da joj ponovi. Ćivot, u narodu poznat i kao kivot, je kovčeg u kom se čuvaju mošti svetaca.

civo2

Ono po čemu je Slavoljub ostao upamćen je da je on vjerovatno jedini takmičar u istoriji kviza koji je imao nula poena, odnosno u drugoj emisiji minus pet. Svaki njegov odgovor glasio je - dalje. "Ajde što nije znao kako se zvao grof, ljubavnik Ane Karenjine ili na kom instrumentu svira Ravi Šankar, ali nije znao iz kog filma je replika "Šta će biti s kućom?" ili koliko glava ima pas Kerber, pa skoji čuva ulaz u podzemni svijet."

civot1

Na kraju protivnik 152 poena, Slavoljub - 0. Za njega je to, kako je rekao, pozitivna nula. Bio je ubijeđen da će mu u narednoj emisiji biti lakše jer sada zna pravila i "malo će se pripremiti". U drugoj emisiji Vojislav 161 poen, Slavoljub minus pet.

civot3

Da li je pisao ljubavna pisma voditeljki Danijeli i šta kaže njegova mama, o popularnosti i svemu ostalom, pogledajte šta kaže Slavoljub od 36:45:

Ovo je on danas:

civot4

Ne propustite