"Udajem se, ali ne znam da li smijem da kažem svom vjereniku ono što sam uradila"

Kiosk
"Udajem se, ali ne znam da li smijem da kažem svom vjereniku ono što sam uradila"
.

 

"Udajem se sutra…Sve je spremno, zvanice, restoran, crkva, ama baš sve… Udajem se, ali ne znam da li smijem da kažem svom vjereniku ono što sam uradila.

r

Prije dvije godine sam upoznala divnog čovjeka i zaljubila se u njega, ali pošto sam tad taman bila ušla u vezu s mojim sadašnjim dečkom, nisam htjela da raskidam jer mi ništa loše nije uradio. Samo, u tim danima on je bio nekako hladan, za razliku od novog dečka koga sam upoznala i koji mi je posvetio veliku pažnju.

r6

Uživala sam sa njim, bili smo čak 11 mjeseci zajedno, a za sve to vrijeme nisam smjela nikome da kažem, jer sam bila sa dva momka u isto vrijeme.

Ipak, nakon nekog vrema uspjela sam da se iz svega izvučem i nastavim svoju vezu s dečkom, a tog divnog Aleksandra sam otjerala od sebe. On se vraćao i molio da nastavimo da se viđamo, ali ja nisam željela.

Čak sam mu i prije dvije nedjelje javila da se udajem, njegova reakcije je bila ok. Otišli smo na kafu, koja se kasnije završila vinom, a probudila sam se u njegovom krevetu.

Kući sam stigla oko jedan ujutru. Moji roditelji nisu ništa posumnjali, a dečku sam rekla da sam kod drugarice.

r

To je veče je bilo čarobno za mene, sve više sam mislila na Aleksandra, iako se on meni ne javlja od tada. Samo mi je rekao da će me zauvijek voljeti i da je sad spreman da me pusti.

Od tog trenutka shvatila sam da ja nisam spremna njega da pustim. Ne mogu samo dan pred vjenčanje sve da otkažem, a bih najradije… Pomagajte, ne znam šta da radim?

rrrt6

Ne propustite