Nakon SKANDALA sa Lunom Đogani ovaj pjevač SE POJAVIO U "ZVEZDAMA GRANDA", a kad vidite u kojoj ulozi nećete moći da povjerujete

Show
Nakon SKANDALA sa Lunom Đogani ovaj pjevač SE POJAVIO U "ZVEZDAMA GRANDA", a kad vidite u kojoj ulozi nećete moći da povjerujete
.

Pjevač Darko Vlajić bio je gost jedne žurke u rijalitiju "Zadruga" zajedno sa Vesnom Zmijanac.

luna-djogani-1-620x350

Interesantno je da se ovaj pjevač protekle subote pojavio u "Zvezdama Granda". On nije bio u ulozi takmičara već u ulozi podrške svoje supruge Ane.

Za razliku od vremena kada je gostovao u „Zadruzi“, on se nešto ugojio i promjenio je imidž.

screen-shot-11-12-19-at-01-49-pm

Inače, pomenuta žurka na kojoj je gostovao Darko u "Zadruzi" ostala je upamćena po velikom skandalu. On je tada imao sukob i sa Lunom Đogani i sa Saškom Karan.

– Luna Đogani je izmislila da sam je ja muvao. Ja sam oženjen muškarac i da nisam, nikada me ona ne bi zanimala. Ja sam samo nju pozvao da plešemo i ništa više. Ona je napravila dramu zbog toga kada je ugledala Slobu da je došao. Mislim da se ona folira pred njim da ne pije i zato je to uradila. U tom trenutku je bila pijana i izmislila je sam je muvao da bi otišla sa žurke, što uopšte nije bilo tačno – rekao je Darko tada za portal nemazabranjenih.rs.

screen-shot-11-12-19-at-01-48-pm-001
On je tada za pomenuti portal otkrio i zašto je na njega bila bijesna i Saška Karan.

saska

– Ja znam bivšeg muža Saške Karan. Tj. ne znam da li je tačno bio njen muž, tj. da li su bili u braku, ali su bili dugo zajedno. To je bilo prije više od 20 godina. Pitao sam je u kakvom je odnosu sada sa Milanom Simićem, jer njega ja privatno znam, na šta mi je ona oštro rekla „Puši k****!“. Maca je to čula i počela je da je proziva da joj je to švaler. Maca je pogrešno shvatila. Taj čovek uopšte nije Saškin švaler već muškarac sa kojim je ona nekada bila.

luna-2

Darko je protekle subote bio podrška svoje supruge, a inače se i on takmiči u ovom šouu na „Prvoj“.
Izvor: pulsonline.rs

Ne propustite