Šaban Šaulić mu PREDVIDIO USPJEŠNU KARIJERU, a sad je snimio PRVU PJESMU i evo kako se zahvalio KRALJU NARODNE MUZIKE

Show
Šaban Šaulić mu PREDVIDIO USPJEŠNU KARIJERU, a sad je snimio PRVU PJESMU i evo kako se zahvalio  KRALJU NARODNE MUZIKE
.


Dali su mi priliku da nastupam s njima na samom početku karijere. Veliko je to iskustvo biti u blizini takvih legendi

screen-shot-11-12-19-at-01-18-pm-001
Menil Velioski ovih dana je objavio novu pjesmu „Ničiji sin“. Pjesmu su radili Marina Tucaković i Aleksandar Kobac. Mladi pjevač osvaja publiku, a on je već godinama na sceni. Pjevač priča o saradnji sa Marinom, te o takmičenjima maldih pjevača. Njega je publika upamtila kao takmičara šoua „Neki novi klinci“ i „Zvezde Granda“. Menil govori o tome da li ćemo ga opet gledati na takmičenjima, ali priča i koliko su mu donijela takmičenja u karijeri.

Kako je došlo do saradnje sa Marinom Tucaković?

-Saradnja sa Marinom desila se nenadano. Napisana je pjesma koja mi se svidjela i Marina mi je napisala jedan divan tekst na tu melodiju tako da sam zadovoljan.

screen-shot-11-12-19-at-01-32-pm

Da li si zadovoljan reakcijama publike na novu pjesmu „Ničiji sin“?

-Što se tiče reakcije publike na novu pjesmu još je o tome rano govoriti. Mislim da će pjesma naći put do publike.

Kakvi su planovi u narednom periodu?

-Planovi su uvijek isti. Radi se putuje se puno tako da je za sada sve dobro. Jako sam zadovoljan.

Imaš li planove oko promocije pjesme?

-Pjesma tek ugledala svjetlost dana tako da ću je svakako predstavljati publici u narednom periodu gdje god budem na nastupu.

screen-shot-11-12-19-at-01-32-pm-001

Šta kažu kolege i da li su čuli pjesmu?

-Kolege su čule pjesmu dok je bila još u pripremi. Reakcije su bile pozitivne, vidjećemo u narednom periodu kako ce publika da reaguje. To je pravi sud za svaku pjesmu.

Jako mlad si krenuo i počeo karijeru. Jesi li zadovoljan?

-Što se tiče dosadašnje karijere sve ide po planu. Nema razloga za bilo kakvu žurbu sve je u najboljem redu i onako kako planiram.

Imaš li planove da se ponovo prijaviš na neko takmičenje?

-Što se tiče nekog takmičenja za sada nemam nikakvih planova. Bio sam u šou „Neki novi klinci“ i „Zvezdama Granda“. Mislim da je to bilo dovoljno da se uoči moj talenat gdje sam poslije toga krenuo lagano u solo karijeru. Imam dobre saradnike tako da se planovi polako ostvaruju. Moram iskoristiti priliku i zahvaliti se Miletu Kitiću i Marti Savić. Ona je napisala prve dvije pjesme za mene, koje su prošle odlično. Veliku zahvalnost za podršku dugujem Halidu Bešliću, Šemsi Sulajković, Šabanu Šauliću jer su mi dali priliku da nastupam s njima na samom početku karijere. Veliko je to iskustvo biti u blizini takvih legendi.

Koliko su tebi donijela takmičenja i da li je to dobra prilika za mlade?

-Svako takmičenje je dobro za mlade da iskažu svoj talenat, ali je to sve interesantno dok traje poslije se to izgubi kao da nije ni bilo, jer su poslije svi prepušteni sami sebi tako da su uvijek na početku. Baš ništa u životu nije lako, pa tako i ovaj posao koji je jako neizvjestan i pun iznenađenja.

Koliko si stekao fanova, i kako izgledaju susreti?

-Fanova imam puno, prezadovoljan sam zaista. Koliko mogu komuniciram sa njima da im udovoljim kad nešto pitaju, fotografišemo se i uvijek sam tu za njih.

Kako ti se čini žiri „Zvezda Granda“ i koga bi birao za mentora, da si u prilici?

-Svi članovi žirija su svako na svoj način vrhunski, ali pošto neću ni biti u situaciji da biram jer nemam namjeru biti ni ikakvom takmičenju tako da je to po meni suvišno pričati.
Izvor: expresstabloid.ba

Ne propustite