ZVALI GA DA IGRA ZA ZMAJEVE "Moj san je samo Srbija, a dio srca kuca za Republiku Srpsku"

Fudbal
ZVALI GA DA IGRA ZA ZMAJEVE "Moj san je samo Srbija, a dio srca kuca za Republiku Srpsku"
.

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković iznenadio je tamošnju sportsku javnost pozivanjem Đorđa Despotovića u reprezentaciju.

Visoki napadač poslije odličnih partija u Rusiji, u dresu Orenburga, dobio je poziv selektora, spreman da za nacionalni tim debituje u 27. godini života protiv Luksemburga (14. novembar) i Ukrajine, tri dana kasnije.

"Iznenadio me je poziv! Ali, sam se potajno nadao, jer stvarno imam dobru sezonu. Pozvao me je selektor Ljubiša Tumbaković i rekao mi da me prati već duži period. Ne mogu vam opisati, kako sam se u tom trenutku osećao... Fenomenalno je blaga riječ", u dahu je izgovorio za Kurir.rs Đorđe Despotović, a onda nastavio:

"Stvarno sam uzbuđen i taj osjećaj me drži danima. Ovo je kruna karijere, na spisku sam reprezentacije, dobiću priliku da obučem dres Srbije."

Ljudi iz N/FSBiH pratili su igre Đorđa Despotovića, jer ima rodbinske veze iz Republike Srpske.

"Pratili su me još dok sam igrao u Astani i tada je bilo nekih kontakata. Onda sam se povrijedio... Moj san je bila samo reprezentacija Srbije. Opet, ne mogu, a da ne kažem da dio mog srca uvijek kuca za Republiku Srpsku", objasnio je Despotović.

Ne propustite