U AUTO DARKA LAZIĆA ULETJELE DVIJE PREZGODNE DJEVOJKE: Mislio da ga niko ne vidi pa OVO URADIO, KAD MARINA UGLEDA...

Show
U AUTO DARKA LAZIĆA  ULETJELE DVIJE PREZGODNE DJEVOJKE: Mislio da ga niko ne vidi pa OVO URADIO, KAD MARINA UGLEDA...
.

Darko Lazić prvi put je nakon teške saobraćajne nesrećne, koju je doživio krajem oktobra prošle godine, sjeo u automobil na vozačevo mjesto i uzeo volan u ruke

Međutim, nije mogao da vozi jer mu je oduzeta vozačka dozvola, već je to uradio na parkingu jednog hotela samo za potrebe snimanja.

Folker se oprobao kao glumac u spotu za novu pjesmu Hopa cupa benda "Dajte mi vremena", u kom je vokal njegov rođeni brat Dragan Lazić. Folker se na na kraju video klipa pojavljuje desetak sekundi, a kadrovi su mu i više nego interesantni.

Naime, atraktivne djevojke članovima benda kradu novac, a potom bježe ih hotela i uleću u Darkov automobil, dok ih momci jure u bademantilima.

One Laziću u ruke uručuju 10.000 eura, koje on baca kroz prozor momcima od kojih su one uzele pare.

- Scena je odlična, ja sam se odlično snašao, nadam se. Neka publika procijeni. Šef benda Saša Stojanović Caki uradio je fenomenalan scenario, a moj brat brutalno otpjevao pjesmu. Kažu mi da sam dobar glumac, a to i ja tvrdim čim sam sjeo za volan. Nije mi bilo lako, ali trudim se da ispoštujem svoje prijatelje, saradnike i brata. Baš prava priča  - rekao je Darko!

Pogledajte slike:

291469-hopa-cupa-bend-iff291468-darko-lazic-iff291466-darko-lazic-1-iff

Novi.ba/Informer/Foto:PROMO

Ne propustite