KAKAV LUKSUZ! Trudna vjerenica nosi nakit od NEPROCJENJIVE VRIJEDNOSTI! Ceca joj poklonila ovo, GODINAMA JE ČUVALA U TAJNOSTI!

Show
KAKAV LUKSUZ! Trudna vjerenica nosi nakit od NEPROCJENJIVE VRIJEDNOSTI! Ceca joj poklonila ovo, GODINAMA JE ČUVALA U TAJNOSTI!
.

Bogdana Rodić, vjerenica Cecinog sina Veljka, uskoro postaje ravnopravni član porodice Ražnatović, i svi sa nestrpljenjem isčekuju svadbu vijeka.

Svetlana Ražnatović se široko otvorila za ovo gala dešavanje, u pitanju je cifra od 100.000 eura.

ceca111

Ceca nikada nije štedila na svojoj djeci, novac koju je uložila u svadbu ujedno je i prvi poklon koji je namijenila Bogdani.

Pjevačicin drugi poklon za buduću snajku bio je brilijantski sat velike vrijednosti, a Ceca ga je birala tako da se slaže uz vjerenički prsten koji je Rodićeva tada dobila od Veljka.

screenshot-6-1000x0

Treći, a možda i poklon sa najvećom sentimentalnom vrednosti, bio je prsten koji je u Cecinom posjedu godina, neprocjenljive vrijednosti. Pjevačica ga je godinama nosila i nije ga čak ni svojoj ćerki Anastasiji ostavila, već je riješila da tu tradiciju nastavi Bogdana.

blank-176586-photo-e-stock-danijel-milutinovic1-1000x0

Sigurno da Ceca ovdje nije stala sa darivanjem svoje buduće snajke, a ova tri poklona za sada imaju toliku vrijednost, da kada bi ih pretočili u novac sigurno bi mogao prosječan Srbin da provede cijeli jedan život živeći od njega.

Novi.ba/Alo/Foto:Instagram

Ne propustite