UPRAVO STIGLE VIJESTI IZ BOLNICE, RAK SE PROŠIRIO, DOKTORI JE DRŽE NA IVICI SNA I JAVE: Oglasila se porodica i saopštila TEŠKE INFORMACIJE!

Aktuelno
UPRAVO STIGLE VIJESTI IZ BOLNICE, RAK SE PROŠIRIO, DOKTORI JE DRŽE NA IVICI SNA I JAVE: Oglasila se porodica i saopštila TEŠKE INFORMACIJE!
.

Pjevačica Jelena Karleuša oduševila je sve kada je otkrila da će sav honorar koji je dogovorila za doček 2020. godine donirati u dobrotvnorne svrhe i to za liječenje djevojčice Sofije Nakić (16).

Jelena je prije nekoliko dana podijelila lijepe vijesti kako je Sofija otputovala u Grčku na liječenje, a sada su stigle prve informacije iz bolnice.

Kako se navodi na Fejsbuk stranici "Sa Sofijom do pobjede", magnet je potvrdio ono što je skener pokazao, da se sarkom proširio i pravi pritisak na mozak, što je dovelo do toga da mnoge stvari kod Sofije ne funkcionišu.

sofija2

- Digestivni trakt uopšte ne funkcioniše, jer Sofija dugo nije jela, ali se doktori trude na sve moguće načine da je oporave - napisala je Maja Kostović u ovoj grupi.

Kako je dodala, Sofijino opšte stanje je, nažalost, zaista loše, te grčki ljekari moraju da je drže na ivici sna i jave, kako bi pokušali da joj regenerišu kompletan organizam. Prima razne terapije za jačanje, jer su nalazi pokazali da su joj svi parametri na minimumu.

sofija3

- Grčki ljekar dr Stelios nije pesimista iako je otvoreno rekao da se sa ovako teškim oblikom bolesti i opštim stanjem u svojoj praksi nije susreo. Za razliku od drugih, Sofija za grčke ljekare nije otpisana i dr Stelios tvrdi da ništa još nije izgubljeno, te da Sofija može da ozdravi. Sa tomo terapijom će se krenuti čim Sofijino opšte stanje bude dozvolilo, a oni se nadaju da će to biti već iduće sedmice - navodi Maja.

karleusa

Podsjetimo, Sofiji je prošle godine dijagnostikovan takozvani dječji rak, sarkom u ustima zbog kojeg ne može da govori, jede, niti da kaže šta je boli. Njen otac Bojan Nakić rekao je ranije za Telegraf.rs da je Sofija uspjela da ode u Atinu na lečenje zahvaljujući pevačici Jeleni Karleuši koja im je pomogla da pronađu bolnicu.

Ne propustite