ŽENI SE BRENIN SIN, ISPLIVALI DETALJI: Evo koja djevojka je u pitanju, ZAR JE MOGUĆE??

Show
ŽENI SE BRENIN SIN, ISPLIVALI DETALJI: Evo koja djevojka je u pitanju, ZAR JE MOGUĆE??
.

Stefan Živojinović miljenik je mnogih žena, zbog čega često dobija brojne komplimente na društvenim mrežama.

Mladi pjevač Stefan Živojinović važi za jednog od najljepših na našoj estradi pa nije iznenađujuće što se djevojke utrkuju koja će prije da privuče njegovu pažnju.

Naime, Stefan Živojinović je nedavno objavio fotografiju na svom profilu na Instagramu, a odmah je dobio i ponudu za brak.

stefan

Foto:Instagram

- Oženi me - napisala je jedan od njegovih obožavateljki ispod fotografije, a onda je uslijedio odgovor jednog od Stefanovih pratilaca.

- Stanite u red, he, he - stoji u odgovoru.

Inače, Stefan je do nedavno imao djevojku koju nije predstavio javnosti, a zatim je otkrio da je ponovo slobodan, kao i kakvu partnerku traži.

- Djevojku nemam. Tražim nekog ko mi odgovara i ko je stvarno sa mnom. Treba da osjetim da je to prirodno i da nije iz bilo kakve koristi, to je ono što mi zasmeta i na šta se ježim. Kapiram ja realnu stranu svega i moje pozicije, to je neka da kažem moja otežavajuća okolnost. Kad bude bila prava, predstaviću je i javnosti. Jako pazim na svoj imidž i na ugled, kada mi neka bude odgovarala i kada se budemo voljeli, pokazaću je.

Podsjetimo, Stefan Živojinović je ugovorio i Novogodišnji nastup i otkrio šta mu je najbitnije pored pjevanja:

stefan-zivojinovic-1

Foto:Instagram

- Pored pjesama nastupi su mi najbitniji. Što se mene tiče, to će vremenom imati pravu sliku. Jako mi je bitno kako zvučimo i kakvo je moje pjevanje, trudimo se da bude sve bolje i bolje. Nedavno smo bili u “Kasini”, vlasnicima se svidjelo kako mi to radimo, čak smo dobili da Novu godinu radimo baš tu. Prezadovoljan sam i to je neki pokazatelj da idemo ka dobrom putu - rekao je Stefan.

Novi.ba/Glossy.rs

Ne propustite