PROPUŠTA UTAKMICU: Oglasio se BH REPREZENTATIVAC, otkazao Prosinečkom pa emotivnom porukom POŽELIO SREĆU SAIGRAČIMA!

Sport
PROPUŠTA UTAKMICU: Oglasio se BH REPREZENTATIVAC, otkazao Prosinečkom pa emotivnom porukom POŽELIO SREĆU SAIGRAČIMA!
.

Reprezentativac BiH u nogometu Toni Šunjić zbog povrede je otkazao dolazak na okupljanje Zmajeva, a on je emotivnom porukom na Facebooku poželio sreću svojim saigračima.

Šunjić je posljednji meč odigrao 5. oktobra u porazu njegovog Dinama od Orenburga rezultatom 2:0, a povredu je doživio uoči meča BiH protiv Grčke u Atini.

Iako je selektor Prosinečki vjerovatao da će se ovaj stameniti štoper oporaviti do utakmica protiv Italije i Lihtenštajna, Šunjić se ipak nije uspio do kraja oporaviti pa je na Facebooku poželio sreću svojim saigračima.

screenshot-15

Foto: Facebook

"S velikim žalom moram obavijestiti, prije svega navijače, moje saigrače i sve one kojima je Bosna i Hercegovina u srcu da zbog povrede propuštam iduće okupljanje reprezentacije. Mojim saigračima želim puno sreće u narednim utakmica. Bit ću vaš najvatreniji navijač! Sretno! Toni Šunjić!", napisao je Šunjić na Facebooku.

Podsjećamo, Zmajevi će protiv Italije igrati 15. novembra u Zenici, a tri dana nakon toga očekuje nas i posljednji meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine protiv Lihtenštajna u gostima.

Novi.ba/Klix

Ne propustite