ZVIJEZDE GRANDA: Žestok obračun Saše Popovića i Viki, ovakav rasplet NIKO NIJE OČEKIVAO! Padale su teške riječi, a onda su spomenuli SVOJ LUKSUZ!

Show
ZVIJEZDE GRANDA:  Žestok obračun Saše Popovića i Viki, ovakav rasplet NIKO NIJE OČEKIVAO! Padale su teške riječi, a onda su spomenuli SVOJ LUKSUZ!
.

Još jedno snimanje “Zvezda Granda” je proteklo burno, a glavni akteri su ponovo bili Viki Miljković i Saša Popović.

Kako izvor koji se našao na snimanju tvrdi, sve je počelo kada je pjevačica dozivala direktora “Granda” ali je on nije čuo zbog buke u studiju. Tada je navnodno ostatak žirija počeo da je zadirkuje da je Saša kao i ij ignoriše jer ne cijeni nju i njeno mišljenje, te je Viki počela da urla na Popovića.

– Nisam dužna da trpim ovo! Nisam ni glupa ni luda, ne uvažavaš moje mišljenje. Znam da si ljubomoran jer sam kupila tri stana u Beogradu na vodi. Ne brini, zvaću te na kafu čim budem slobodna da i ti malo vidiš kakav je taj luksuz! – izjavila je Miljkovićeva, kako prenosi Svet.

Saša ju je gledao u čudu, ali joj je objasnio da nema potrebe za takvim riječima jer je došlo do nesporazuma, kao i da ne bi sjedila u žiriju da je ne cijeni, nakon čega se situacija smirila.

Novi.ba/Izvor:Express/Foto:Express

Ne propustite