DEDO MILOJKO ŠTRAJKUJE GLAĐU ZBOG NJEGOVE ŽENE MILIJANE, PREVARILA GA I ODBILA BOGATSTVO: A nakon što je čuo OVE RIJEČI, nastao HAOS!

Show
DEDO MILOJKO ŠTRAJKUJE GLAĐU ZBOG NJEGOVE ŽENE MILIJANE, PREVARILA GA I ODBILA BOGATSTVO: A nakon što je čuo OVE RIJEČI, nastao HAOS!
.

Učesnica rijalitija "Parovi", Milijana Božić, iako je u vilu ušla sa suprugom Milojkom, ne ustručava se da bude sa drugim muškarcima, a o tome i otvoreno priča. Naime, Milijana je otišla u Tajnu sobu i priznala da joj se dopao novi učesnik, Murina Ramadan Nindža, ali da ipak i dalje pati za Žapcem.

"Prijatno sam se iznenadila gostima. Na prvi pogled mi je gospodin Nindža bio čudan, ali mi se kasnije svideo kada je počeo da pokazuje svoje akrobacije. Došli smo do Tajne sobe, razgovarali smo, onda mi je ispričao kako ima divnu, ogromnu kuću tu negdje u Srbiji. Rekao je da će mi je prepisati i svašta nešto je obećavao, pa sam se ja malo upecala na to", rekla je Milijana pa nastavila da priča o Žapcu.

milijana

Foto:Printscreen

"Ali kada su spomenuli mog dragog Žapca, sve je palo u vodu! Ja sam zaista mislila da će on sinoć ući ili da će makar biti gost. To se nije desilo pa sam bila jako tužna. I dalje se nadam da će doći. Ne znam da li bi mogla da budem sa gospodinom Nindžom, ali sa Žapcem sigurno. Ukoliko se vrati, ovde će nastati pravi šou program", zaključila je Milijana.

milijana1

Foto:Printscreen

Njen suprug, Milojko, je u toku sinoćne emisije naglasio da će, ukoliko Milijana ne promeni svoje ponašanje, štrajkovati glađu i zauvek napustiti rijaliti, a kako će na sve ovo reagovati, ostaje nam da vidimo. 

Novi.ba/Alo.rs

Ne propustite