Uživajte u planinskom predahu Olimpijske ljepotice Jahorine i ugodnom ambijentu hotela Bistrica!

Aktuelno
Uživajte u planinskom predahu Olimpijske ljepotice Jahorine i ugodnom ambijentu hotela Bistrica!
-

Jahorina je najljepša olimpijska planina u Bosni i Hercegovini koja pripada Dinarskom planinskom sisitemu. Najviši vrh je Ogorjelica s 1.916 m nadmorske visine. Ljeti je prekrivena gustom zelenom travom, a zimi i do 3 m visokim snijegom. Izvanredna konfiguracija terena, obilje vrlo kvalitetnog snijega, pogodna klima, 20 km staza za alpske discipline kao i blage padine (Rajska dolina) uvrstila je ovu planu među najljepše i najpoznatije ski-centar.

2

Prosječan broj dana sniježnim pokrivačem na Jahorini je 175, i to od novembra do kraja aprila. Desetogodišnji prosjek visine sniježnog pokrivača u februaru iznosi 106 cm. Na četrnaestim Zimskim olimpijskim igrama u Sarajevu na Jahorini su održane alpske discipline za žene. Jahorina je od Sarajeva udaljena 30 km, a od Pala 15km.

5

HOTEL BISTRICA 3* JAHORINA se može pohvaliti izuzetnom lokacijom na 1620 metara nadmorske visine sa jednim od najlepših pogleda na jahorinske staze. Hotel je izgrađen pred Olimpijadu 1984. godine i kategorisan je sa tri zvezdice. Kapacitet hotela je 152 sobe i 8 apartmana.

4

Izaberite opciju između jednog i dva noćenja za dvije osobe sa doručkom i korištenjem bazena i teretane u hotelu Bistrica!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite