LAST MINUTE: Garantovano putovanje za dan državnosti u Veneciju, Veronu & Padovu!

Aktuelno
LAST MINUTE: Garantovano putovanje za dan državnosti u Veneciju, Veronu & Padovu!
-

Venecija je uz Pariz vjerovatno najromantičniji grad na svijetu! Tako će Vam barem reći oni zaljubljeni, ali da taj grad posjeduje posebnu ljepotu i šarm, to zaista svi već znaju. Venecija je grad koji jednostavno morate vidjeti i doživjeti, ako jeste, a i ako niste zaljubljeni. Ako niste zaljubljeni, u Veneciji ćete se sigurno zaljubiti, možda u stare građevine i arhitekturu, u bašte i balkone pune cvijeća, u neprevaziđenu italijansku hranu, u gondolijere i gondole, u predivnu muziku.

2

Verona je grad najpoznatiji po tome što je bio mesto zbivanja Šekspirove tragedije ’’Romeo i Julija’’. Iako se nalazi blizu Venecije, koja je popularnija kao turistička destinacija, mnogi smatraju Veronu opuštenijim i prijatnijim mestom za posjetu. To je jedna od glavnih turističkih destinacija u sjevernoj Italiji, zahvaljujući svojoj umjetničkoj baštini, nekolicini sajmova koji se održavaju jednom godišnje, nastupima i operama, poput lirske sezone u Areni, drevnom amfiteatru koji su podigli Rimljani.

3

Padova, jedan od najstarijih, a možda i najstariji grad sjeverne Italije, spoj je tradicije, umjetnosti, historije i bogate gastronomije. Grad ima veoma dobro očuvano staro gradsko jezgro sa nizom crkava i palata. Padovu odlikuju i uske ulice i brojni trgovi. Nalazi se na rijeci Bacchiglione, a obodom grada protiče i rijeka Brenta, koja ga kanalom povezuje sa Jadranskim morem.

4

Platite samo 179 KM za dva noćenja i dva doručka za jednu osobu i ne propustite putovanje sa ARD Travel-om!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Ne propustite