BRENIN SIN SKINUO 50 KILOGRAMA, NEKAD BUCKO, A DANAS IZGLEDA KAO TOP MODEL: Evo zašto je smršao, ISPLIVALA PRAVA ISTINA

Show
BRENIN SIN SKINUO 50 KILOGRAMA, NEKAD BUCKO, A DANAS IZGLEDA KAO TOP MODEL: Evo zašto je smršao, ISPLIVALA PRAVA ISTINA
.

Već je poznato da je Viktor Živojinović smršao više od pedeset kilograma za samo nekoliko meseci, ali ono što javnost nije znala jeste da je to uradio jer ga je Lepa Brena ucenila!

Pjevačica je mlađem sinu, navodno, rekla da oslabi najmanje četrdeset pet kilograma, ili će mu oduzeti skupocjeni automobil "bentli", što je njen nasljednik vrlo ozbiljno shvatio.

Odmah je počeo da primijenjuje dijetu po savetu nutricioniste, a uporedo s tim trenirao je i u teretani. Vježbe i redukovana ishrana doveli su brzih rezultata, pa na kraju ipak nije ostao bez luksuznog četvorotočkaša.

lepa-brena-viktor-zivojinovic-instagram

- Brena je dugo pokušavala da stimuliše Viktora da oslabi, pričala je s njim, savjetovala ga šta da radi, ali ništa nije urodilo plodom. Onda je došla na ideju da mu postavi ultimatum: ili će da smrša četrdeset pet kilograma, ili mu oduzima "bentli"! S obzirom na to da su ona i Boba taj auto kupili, Viktor je bio svestan da njegova majka vrlo lako može da ostvari svoju pretnju, pa je sklopio dogovor sa njom. Obećao je da će za godinu dana imati idealnu težinu, ali ju je zamolio da mu ne uzima auto dok to ne ostvari. Brena se složila sa tim - kaže izvor i podseća da je Viktor smršao znatno brže nego što je obećao.

viktor1

- Za dva i po mjeseca skinuo je trideset pet kila, što je bilo nevjerovatno i za njega, i za Brenu. Ona nije mogla da veruje koliko je Viktor sve to ozbiljno shvatio, da nipošto ne želi da ostane bez "bentlija". Ostatak je takođe skinuo u rekordnom roku, znatno prije nego što je i sam očekivao. Naposljetku, bio je zahvalan majci što mu je postavila ultimatum. Sada mu je nova linija još draža od "bentlija" - zaključio je sagovornik.

viktor-brena

Viktor je ovu priču, međutim, sa osmijehom kratko prokomentarisao: - Glupost!

Izvor: Srbija danas, foto: Instagram

Ne propustite