OTKRILA SUPER TRIK ZA SKIDANJE MRLJA: ''Odsad svu bijelu odjeću perem ovako! Čak je i puno jeftinije!''

Sve za dom
OTKRILA SUPER TRIK ZA SKIDANJE MRLJA: ''Odsad svu bijelu odjeću perem ovako! Čak je i puno jeftinije!''
.

Čime god da uprljate bijelu majicu, mrlje ćete se vrlo teško riješiti. Jedna majka otkrila je genijalan trik s kojim mrlje na bijeloj odjeći nestaju kao da ih nikad nije ni bilo. Sve što koristi je proizvod namijenjen za sterilizaciju bočica za bebe.

Ashley Baxter iz Škotske svoju je umotvorinu podijelila na Facebooku i oduševila korisnike. Bezuspješno je pokušavala ukloniti mrlju s kćerine majice za školu, a onda je negdje pročitala o tekućini za sterilizaciju, blagoj formi izbjeljivača koji je zapravo vrlo jeftin.

Dodala je kako se sjetila da ima nešto te tekućine u ormariću i odlučila ju je odmah isprobati na kćerinoj umrljanoj majici jer, kako kaže, nije imala što izgubiti. Zatim je objavila fotografije prije i poslije uz opis: “Evo rezultata! Sada ću sve njezine suknje i bijele majice oprati na ovaj način. Prilično sam impresionirana. Jedino što ne uklanja mrlju od trajnog markera, ali dobro.”

hemijska-olovka-ss

Opis cijelog procesa
Nakon toga su je kontaktirale brojne majke pa je Baxter objasnila cijeli proces. “Vrlo je jednostavno; sterilizator i vodu pomiješate u omjeru 1:3 u velikoj posudi. Voda mora biti kipuća, a komad odjeće ostavite da se namače u tome dva sata. Zatim isperite i ubacite u perilicu da se opere klasično s drugim bijelim rubljem”, napisala je.

Ljudi su se oduševili nakon što su i sami isprobali trik. Jedna je žena priznala da je na taj način oprala zastor na tušu i da je rezultat odličan.

Ne propustite