"Bila u Americi i dok sam bila u marketu, muž i beba su me čekali ispred"

Kiosk
"Bila u Americi i dok sam bila u marketu, muž i beba su me čekali ispred"
.

"Bila u Americi i dok sam bila u marketu, muž i beba su me čekali ispred. Prišla im je neka baba i pitala da li može da pomazi dijete, pošto je spavala beba moj muž je rekao da ne može

Ta baba je odjednom zgrabila nosilo sa bebom i potrčala. Kad ju je muž zgrabio počela je da vrišti- upomoć otima mi bebu.

sad1

 Onda su ga oborila neka dvojica jer su mislili da je moj muž manijak. On je pokušavao da objasni da je beba zapravo njegova i nisu mu povjerovali, okolo je stajalo još dosta ljudi i drali se da počnu da šutiraju mog muža što su i uradili.

Izašla sam iz marketa i pomislila da ga pljačkaju i drala sam se da ću im dati novac samo da ga ostave. Vidim bebe nema. 

cs-6-signs-your-uncontrolled-crying-is-pseudobulbar-affect-not-depression-722x406

Ugledam tu babu kako nosi moje dijete do kola. Potrčala sam zgrabila babu oborila je i uzela svoju bebu. Tad je došla policija i pokušavali smo sve da im objasnimo a oni su rekli- pa nije sigurno žena mislila ništa loše, samo je htjela da vidi bebu, nećemo je tražiti. Niko nam se nije izvinio što su pretukli mog muža i dopustili kidnapovanje!"

Ne propustite