SUMNJIČE GA ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ, A SADA JE OTKRIVENO NEŠTO ZASTRAŠUJUĆE O NJEMU: Evo šta je uradio prije 4 godine, ŠOK!

Aktuelno
SUMNJIČE GA ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ, A SADA JE OTKRIVENO NEŠTO ZASTRAŠUJUĆE O NJEMU: Evo šta je uradio prije 4 godine, ŠOK!
,

Dragoje Milinković (44) iz Priboja, koji je u anonimnom pismu dostavljenom Višem sudu u Beogradu označen kao direktni izvršilac likvidacije pevačice Jelene Marjanović (33), uhapšen je preksinoć u Beogradu!

Milinković je odmah upućen na robiju, ali ne zbog zločina u Borči, već zbog prevare stare nekoliko godina!

dragoje-milinkovic1-foto-privatni-album-1000x0

- On je iz Švajcarske, gdje živi, doputovao u Srbiju kod nevenčane supruge, gdje ga je policija pronašla i uhapsila. Navodno je došao da pobije optužbe na svoj račun iznete u pismu. Htio je da ode na poligafsko ispitivanje i dokaže da nema veze sa smrću pjevačice "Granda". Međutim, lisice na ruke su mu stavljene zbog izbjegavanja zatvora. On je pravosnažno osuđen na godinu dana u slučaju iz 2015. godine. Tada mu se sudilo da je prevario tri osobe za 16.500 eura - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Milinković je odmah upućen na izdržavanje zatvorske kazne, i to u Kazneno-popravni zavod (KPZ) za maloljetnike u Valjevu.

- Osim maloljetničkog djela, tamo se nalazi i zatvor za odrasle, koji su osuđeni na kazne zatvora do godinu dana - objašnjava sagovornik.

Oko Dragoja Milinkovića proteklih dana digla se velika prašina jer je u anonimnom pismu koje je u sud stiglo iz Švajcarske označen kao ubica Jelene Marjanović. U pismu se navodi da ju je ubio po nagovoru pjevačicine svekrve Zorice Marjanović, kod koje je dolazio na seanse. Dragoje je pre hapšenja u izjavi Srpskom telegrafu rekao da je sve to izmišljotina njegove bivše supruge Violete.

dragoje

- Ovo nije prvi put da ona izmišlja takve stvari. Ja se sudim s njom oko imovine, a ona je svjedočila protiv mene u Švajcarskoj zbog utaje poreza - rekao je Milinković.

Dragoje Milinković i ranije je optuživan za prevare. Imao je agenciju "Cepelin trevel", koju je ugasio 2016. i otvorio novu agenciju "Džet-set trevel", ali mu je 30. maja oduzeta licenca pošto je prevario 225 ljudi. Potom je otvorio "Delfin travel 011" na tuđe ime, pa je prebacio na sebe. U decembru 2016. putnici koji su uplatili novogodišnje aranžmane preko njega ostali su kod kuće, a on im je saopštio da je pokraden.

(Republika.rs)

Ne propustite