"Bili smo u vezi 4 godine"

Kiosk
"Bili smo u vezi 4 godine"
.

"Bili smo u vezi 4 godine i moja sada supruga, a tada djevojka je slučajno ostala trudna i zbog bebe smo morali da ubrzamo vjenčanje. U braku smo preko 5 godina i naš sin je prije par dana napunio 5 godina. Ne znam zašto ali u meni se pojavio crv sumnje da on nije moj sin. U početku sam ignorisao tu misao, ali svakim danom sve sam više sumnja i sve više “uviđao” da moj sin uopšte ne liči na mene.

65153151-young-loving-couple-is-standing-at-airport-and-holding-hands-they-are-looking-at-each-other-with-sad

Tada sam počeo da ozbiljno razmišljam da uradim test očinstva. Obzirom da nisam nešto bogat da bih to mogao da platim odlučio sam da pozajmim. Uradio sam test u jednoj poliklinici i danas su mi stigli rezultati gdje piše da sam ipak ja otac djeteta. 

pregnant

Kao da mi je pao kamen sa srce u tom trenutku, ali kada me prošao taj osjećaj zadovoljstva počeo sam da se gadim sam sebi, al bukvalno. Ne mogu da vjerujem da sam tako nešto i pomislio… imam najbolju ženu na svijetu pored sebe, stvarno se gadim sam sebi.

pregnant-nsl

Pogotovo mi je sada problem jer sam se i bezpotrebno zadužio i to kod jednog opasnog tipa. Ne znam šta mi je bilo, kao da je u mene ušao neki đavo, stvarno ne znam kako ću vratiti pozajmicu, pogotovo jer je zima nema se gdje ni zaraditi za života, a kamoli da se nešto uštedi. U veliki problem sam se uvalio bezpotrebno."
 

Ne propustite