MARIJA ŠERIFOVIĆ IZNENADA DOPUTOVALA U SARAJEVO: Ušla je na press konferenciju ove djevojke, ONO ŠTO JE URADILA RASPLAKALO JE SVE!

Show
MARIJA ŠERIFOVIĆ IZNENADA DOPUTOVALA U SARAJEVO: Ušla je na press konferenciju ove djevojke, ONO ŠTO JE URADILA RASPLAKALO JE SVE!
.

Bišćanka Azra Dedić, prvakinja Evrope u ID judou i članica Judo kluba "Una“, danas je ispunila svoju životnu želju i upoznala pjevačicu Mariju Šerifović.

Predsjednik Džudo saveza BiH Branislav Crnogorac kazao je na pres-konferenciji kako danas slavimo veliki rezultat koji je postigla ova djevojka s Downovim sindromom.

Nakon što je čula za Azrinu želju za upoznavanjem, Šerifović je doputovala u Sarajevo i iznenadila mladu Bišćanku na pres-konferenciji. 

"Gdje si Marija, gdje si legendo", bile su prve Azrine riječi nakon što je vidjela Mariju kako ulazi na vrata sale u kojoj se prvakinja Evrope u ID judou obraćala medijima. 

marija

Foto: N1

Nakon vrlo emotivnog momenta i zagljaja sa Azrom, Marija je kazala da bi bila  najsretnija da nema kamera i da njih dvije mogu same pročaskati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Realno savrsena subota

"Pogledala sam njen jedan intervju i kada sam vidjela da sebe smatra super herojem, znala dam da je to neko poseban. Nemojte da zaboravljate na svoje super heroje", poručila je Šerifović.

Azri je kazala da u njoj od danas ima prijatelja koji će joj biti na usluzi kad god to zatreba.

 

Ne propustite