OVA PRIRODNA SMJESA OPORAVLJA KOSU OD KORIJENA DO VRHOVA, NANESITE I SAČEKAJTE 15 MINUTA: Efekti će vas ostaviti bez daha!

Praktična žena
OVA PRIRODNA SMJESA OPORAVLJA KOSU OD KORIJENA DO VRHOVA, NANESITE I SAČEKAJTE 15 MINUTA: Efekti će vas ostaviti bez daha!
.

Cimet i med dobro su poznati po svojim ljekovitim svojstvima i to je razlog zašto se naširoko koriste u prirodnoj medicini. Ovi sastojci su izuzetno korisni i ako ih stavite na kosu rezultati će vas zadiviti.

Recept sa cimetom i medom je efikasan, jer hrani i vlaži kožu glave, djeluje protiv pucanja vrhova, gubitka kose i protiv peruti. Sam cimet poboljšava cirkulaciju krvi, ubrzava rast kose, čini je sjajnom, bujnom i elastičnom. Također cimet ima antioksidativna svojstva, tako da štiti kosu od stresa, niskih temperatura i oštećivanja prilikom feniranja ili ravnanja kose.

Ova maska ​​je posebno pogodna za slabu, tanku, lomljivu i kosu bez sjaja.

kosa

(Printscreen)

Sastojci:

- 2 kašikica cimeta

- 1 kašikica meda

- jedna kašika maslinovog ulja

Priprema:

Zagrijte blago maslinovo ulja i zagrijanom ulju dodajte dvije žličice cimeta i jednu žlicu meda. Sastojke dobro sjedinite i četkicom nanesite na kosu i kožu glave zamotajte plastičnom folijom i ostavite da djeluje najmanje 15 minuta, a ako ste u mogućnosti neka maska stoji i satima. Za najbolje rezultate koristite ovu masku jednom tjedno, ali imajte na umu da cimet na osjetljivoj koži može izazvati blago peckanje te da može i blago posvijetliti kosu.

masna-kosa

(Printscreen)

Ukoliko pomiješate samo cimet i med dobit ćete sjajnu masku za lice koja posvjetljuje ten, djeluje protivupalno i sprječava nastanak akni.

Ne propustite