APOKALIPSA, POPLAVLJENE KUĆE I KAFIĆI: Spasioci jure, IZDATO HITNO SAOPŠTENJE! (VIDEO)

Region
APOKALIPSA, POPLAVLJENE KUĆE I KAFIĆI: Spasioci jure, IZDATO HITNO SAOPŠTENJE! (VIDEO)
.

Nove padavine u Crnoj Gori donijele su probleme građanima širom zemlje - rijeke su se izlile, poplavljene su kuće i kafići, saobraćaj je otežan, a spasioci su na terenu i imaju veliki broj intervencija, piše "Tanjug".

Zbog loše meteorološke situacije u Nikšiću ponovo je zatvoren saobraćaj preko Mokre njive, a najkritičnije je u Gornjem polju, prenosi CdM.

1

Iz Službe zaštite i spašavanja saopšteno je da su do sada imali brojne intervencije, uglavnom u Mokroj Njivi i naseljima uz reku, kao i da su obilne padavine otežale saobraćaj i u užem gradskom jezgru, jer atmosferska kanalizacija ne može da primi velike količine vode.

U Kolašinu je su poplavljena oba mosta kod stare ciglane u selu Bistrica, a u okolini grada izlila se reka Plašnica, na kojoj je zbog toga došlo do urušavanja 80 odsto nasipa.

Izlila se i reka Pčinja u mestu Lugovi, a imanja u tom dijelu Kolašina su poplavljena.

Nevrijeme je donelo probleme i građanima Herceg Novog gde su zbog velike količine padavina poplavljene javne površine i saobraćajnice kod Kružnog toka u Meljinama, na Škveru, u Igalu, Savini na rivijeri, prenosi RTCG.

Prema riječima načelnice Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora, Marije Bošković, jutros od sedam časova Call centru je pristiglo više od 30 prijava i da se radi uglavnom o pljavljenju ugostiteljskih i stambenih objekata.

Autobusima u gradskom saobraćaju ne mogu da prolaze magistralom.

Kako se navodi, u Kotoru je jedan kruzer odustao od ulaska u zaliv, a drugi manevriše.

Od ulaska u zaliv odustao je kruzer "Opera" zbog jakog južnog vjetra, prenosi portal Radio Kotor.

Ne propustite