KAO BOMBA ODJEKNULO JE DA JE SVERKVA NARUČILA DA SE JELENA MARJANOVIĆ UBIJE: Kad su je pitali da li je UBILA JELENU, EVO ŠTA JE REKLA!

Aktuelno
KAO BOMBA ODJEKNULO JE DA JE SVERKVA NARUČILA DA SE JELENA MARJANOVIĆ UBIJE: Kad su je pitali da li je UBILA JELENU, EVO ŠTA JE REKLA!
.

Večeras je kao bomba odjeknula vijest da je svekrva naručila ubistvo pjevačice Jelene Marjanović.

Naime, kako Kurir.rs saznaje, Dragoje Milinković, biznismen iz Priboja ubio je pjevačicu Granda Jelenu Krsmanović Marjanović, ali po nalogu njene svekrve Zorice Marjanović. Ovo piše u anonimnom pismu koje je stiglo u Viši sud u Beogradu, pred početak suđenja Zoranu Marjanoviću, kome se sudi zbog optužbi da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu Jelenu Marjanović!

Kako ekskluzivno saznaju, pismo nepoznatog pošiljaoca stiglo je u sud iz Švajcarske, a u njemu je napisano da je Jelenu sa više udaraca tupim predmetom u glavu ubio čovjek koji je bio klijent Zoranove majke Zorice.

1

Foto: Kurir.rs

Zanimljivo je, da kada su novinari prije 2 godine upitali Zoricu šta se dešavalo u sudnici i da li je ona ubila Jelenu, ona je samo ovo rekla:

Ne želim to da komentarišem", uzvratila je Zorica Marjanović na pitanje novinara BN televizije i ušla u taksi.

308751-jelena-marjanovic-i-zoran-marjanovic-ls-s

Svekrva ubijene pjevačice Zorica Marjanović dugo je odbijala da priča o svojoj ubijenoj snahi. Dva puta je izbjegla poligraf, uz pravdanje da će ako ode na poligraf izgubiti svoje magijske isceliteljske moći.

Ostaje da se vidi šta tačno piše u pismu koje je stiglo iz Švicarske.

Ne propustite