DUŠKO TOŠIĆ USLIKAN NA RUČKU, Jelena ni ne sluti: VIŠE NEĆE BITI U KINI, evo gdje ide, KAKAV PREOKRET!

Kiosk
DUŠKO TOŠIĆ USLIKAN NA RUČKU, Jelena ni ne sluti: VIŠE NEĆE BITI U KINI, evo gdje ide, KAKAV PREOKRET!
.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, kao i sportski direktor crveno-bijelih Mitar Mrkela, viđeni su zajedno sa bivšim srpskim reprezentativcem Duškom Tošićem na ručku u jednom elitnom beogradskom restoranu.

Telegraf je došao do ekskluzivnih paparaco fotografija na kojima se vidi kako se Terzić i Tošić srdačno pozdravljaju, a isto je uradio i sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela tokom razgovora sa fudbalerom kineskog Gvangžua.

dusko1

Foto: Telegraf.rs

Duško Tošić je trenutno fudbaler kineskog Gvangžu R&F, koji predvodi Dragan Stojković Piksi.

Nema sumnje da će ovaj susret Terzića i Mrkele sa Tošićem pokrenuti spekulacije da bi Duško Tošić mogao da se vrati na Marakanu.

dusko2

Foto: Telegraf.rs

Još prethodnog ljeta se spekulisalo da bi Tošić mogao da napusti Gvangžu, ali do toga nije došlo. Njemu ugovor ističe na kraju 2020. godine, tako da će već na zimu ući u posljednju godinu ugovora i Kinezi će imati poslednju šansu da zarade na njegovom transferu.

Podsjetimo, Duško Tošić i Zvezdan Terzić su u sjajnim odnosima još iz perioda kada je Terzić bio prvi čovjek OFK Beograda, a Tošić igrao za tim sa Karaburme kao igrač koji je sebi tek gradio evropsku karijeru.

dusko3

Foto: Telegraf.rs

Terzić je u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf govorio o Tošiću u superlativu, tada je i otkrio da kako su slučajno pronašli Tošića, iako su gledali drugog igrača.

(Telegraf.rs)
 

Ne propustite