SKANDAL NA POMOLU: Vesna Zmijanac će prolaziti kroz aferu kao Karleuša, pojaviće se TAJNI SNIMAK koji je snimila PRIJE 30 GODINA! A tek kad čujete za ostale pjevačice

Show
SKANDAL NA POMOLU: Vesna Zmijanac će prolaziti kroz aferu kao Karleuša, pojaviće se TAJNI SNIMAK koji je snimila PRIJE 30 GODINA! A tek kad čujete za ostale pjevačice
-

Za narednu godinu astrolog Dušan Veličković u magazinu VIP govori o skandalima koji će isplivati na vidjelo. Po njegovom godina će vrvjeti od bl uda, razvrata, sek*a, prevara i svega onoga što se kosi sa moralnim i porodičnim vrijednostima, istakao je poznati astrolog, uz objašnjenje da Strijelac ulazi u Jupiter, što znači da će isplivavati stare i davno zaboravljene afere. Jedna takva mogla bi da zadesi pjevačicu Vesnu Zmijanac.

tt

- Vesnin amaterski snimak mogao bi da ugleda svjetlost dana, a to bi bilo veoma zanimljivo, jer je nastao prije 30 godina. Ona bi morala da povede računa o tome gdje čuva svoje stvari ako ne želi da to ispliva u javnost - kaže Veličković i dodaje da je ipak izvjesnije da će snimci bivših učesnika ugledati svjetlost dana.

- Kija bi mogla da podmetne po*nić Slobi, a da u javnosti glumi žrtvu! Iako mislim da je Kockareva prevaziđena priča, da je nebitna i da nikoga ne zanima, činjenica je da još bitiše na estradnom nebu. Kada joj bude popularnost načisto opala, a taj dan nije daleko, onda će pustiti u etar po*no-film koji je snimila sa Slobom. Sama je već rekla da ga ima - tvrdi Veličković.


Sa druge strane, ističe da se jednoj pjevačici to nikako ne može dogoditi.

- Milici Pavlović to ne može da se desi. Ona se svih ovih godina odlično čuva, tako da nikada nije isplivalo ništa slično. O njoj može samo da se nagađa i spekuliše, ali da bude uslikana sa dečkom ili djevojkom, nije moguće - ističe on.

t3

Panonskoj barbici se, prema riječima astrologa, smiješi nova ljubavna priča, ali i afera.

- Nataša Bekvalac ima aspekt da se zaljubi i to će se desiti uskoro. Ona ima Veneru u Lavu, a to znači da će sve što joj se bude dešavalo biti pod svjetlima reflektora. Rođena je da bude progonjena, tako da će je progoniti mnogi muškarci. Već narednog mjeseca joj stoji aspekt zaljubljivanja i početak nove ljubavi. Do kraja godine će možda isplivati i neka afera, ali joj takođe stoji i brak - kaže Dušan Veličković i dodaje:

t4
- Prije dvije godine sam rekao da će brak Jelene Karleuše i Duška Tošića upasti u krizu. Duško o ovom skandalu još ćuti zato što i sam ima putera na glavi. Divna Karleuša je svojevremeno govorila kako je njen zet švalerčina, te ne treba da čudi ako se u budućnosti pojave još neke žene koje će priznati da su sa njim bile u sek*-kombinaciji. Polupismeni trkači za loptom oduvijek su bili mamac za sponzoruše.

t1
- Početkom februara Venera ulazi u znak Jarca i tada počinje „epidemija sindikalnih ljubavi“. To znači da će se dešavati ljubavi iz istih branši: pjevač sa pjevačicom, glumac sa glumicom, ljekar sa ljekarkom..., pa će tako i na javnoj sceni biti dosta tajnih veza među kolegama. Samim tim, biće i dosta afera - tvrdi on, ali napominje:

- Godina je počela veselo, ali poznatima nebo nije naklonjeno. Nemojte misliti da će uspjeti da sakriju svoje veze i afere. Sve će ugledati svjetlost dana, pitanje je samo kada!

Političari su zaštićeni kao bijeli medvjedi!

Iako političari stupaju u sek*ualne odnose sa mnogim ženama sa javne scene, ali i sa damama niskog morala, njihov po*no-materijal se nikada neće pojaviti u javnosti, jer su zaštićeni kao bijeli medvjedi. - Oni se među sobom štite i tačno znaju ko je sa kim u tajnoj vezi, ali u javnost nikada ne iznose prljav veš, čak i ako su različitih političkih struja. To je njihovo zlatno pravilo - tvrdi Veličković. - Ministar Aleksandar Antić ima aspekt da se zaljubi i ove godine uplovi u bračne vode. To neće biti afera, ali postoji dobar aspekt za brak - kaže on.

Ne propustite