ŠOK! Vranješ je uradio NEŠTO NEOČEKIVANO! Sud primio Ognjenov dopis, OVO JE RAZLOG POVLAČENJA TUŽBE!

Show
ŠOK! Vranješ je uradio NEŠTO NEOČEKIVANO! Sud primio Ognjenov dopis,  OVO JE RAZLOG POVLAČENJA TUŽBE!
.

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ imali zakazano suđenje u Prvom osnovnom sudu, međutim, nijedno od njih dvoje nije se pojavilo na ročištu.

vranjes

Međutim, fudbaler koji je bivšu ljubavnicu tužio za pretnje naprasno je odlučio da povuče sve tužbe, pa je suđenje prekinuto.

"Iako se svi pitaju zbog čega se sportista odlučio na ovaj korak, nema posebnog razloga. Ognjen je u nedelju veče odlučio da završi svaku priču vezanu za Jelenu. Ona ga više ne zanima u životu i nema namjeru da dolazi u Srbiju kako bi se sudio s njom. Dečko je promijenio život iz korjena i ide dalje", priča naš izvor.

jelena-karleusa-1

Foto:Instagram

Podsjetimo, Jelena je u pismu koje je objavila na Fejsbuku izvređala fudbalera, zbog čega ju je i tužio.

"Ti, crve bolesni, možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sjedim na njušci, možeš da smisliš brak ni porodicu, a tako si silno, crve, to želeo! Žalim tvoju ženu i tvoje deijte, crve! Ali, kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se, crve! Brzo! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam željela da budem s tobom - džabe ti je!

Po cijenu mog života, po cijenu da se razvedem, a neću, po cijenu da mi prijete smrću ti, crve mali, možeš samo da me sanjaš! Džabe si mi slao slike tvog mikroku*čića koje sam brisala, džabe si mi slao poklone, ruže, džabe si mi prijetio i ucjenjivao da ćeš me razapeti, džabe si prijetio da ćeš se zbog mene ub,iti ti, crve, meni ne možeš ništa!

Duško Tošić je za tebe, crve mali, neko kome ti nisi ni do kolejna! Ni kao fudbaler niste ista vrsta! Ti si crvić i pi*kica željna slave koju nikad nećeš imati, a on je muškarčina i ljudina! Ljudina! Smijemo ti se sad zajedno crve!

Smiju ti se svi!!! Smiju ti se sve pjevačice, a ima ih mnogo, koje opsjedaš porukama i slikama! Paćeniku!", napisala je Jelena.

Novi.ba/Kurir

Ne propustite