JELENA OTIŠLA U ŠVICARSKU, A DUŠKO OBJAVIO SLIKU: Šetaju držeći se za ruku, a ona BLISTA U BIJELOJ HALJINI, LJEPOTICA! (FOTO)

Show
JELENA OTIŠLA U ŠVICARSKU, A DUŠKO OBJAVIO SLIKU: Šetaju držeći se za ruku, a ona BLISTA U BIJELOJ HALJINI, LJEPOTICA! (FOTO)
.

Iako igra u Kini, fudbaler je došao da provede vrijeme sa ćerkama, koje ima u još uvijek zakonski važećem braku s Jelenom Karleušom. Tata i nasljednice preksinoć su bili u centru pažnje, s obzirom na to da je starija Atina prošetala modnom pistom, dok su je Duško i mlađa Nika ponosno gledali iz prvog reda.

Sa njima je bila i Jelenina tetka Danijela, koja je sve vrijeme slikala i snimala manekenku Atinu. Djevojčica je pokazala zavidno umijeće na pisti, pa je dobila gromoglasan aplauz publike, zbog čega ponosni tata nije skidao osmijeh sa lica. Sve vrijeme je aplaudirao i komentarisao reviju s Nikom.

dusko3

Foto: Nemanja Nikolić, Kurir.rs

 I dok se Duško družio s ćerkama, Jelena je bila na poslovnom putu. Ona je bila u Cirihu na nastupu, zbog čega je bila spriječena da prisustvuje događaju.

- Moja djevojčica! Plače mama od ponosa. Žao mi je što baka Divna ne može da vidi - napisala je JK na Instagramu, dok je mala Atina otkrila da želi da postane manekenka.

dusko1-copy

Foto: Nemanja Nikolić, Kurir.rs

Inače, Duško je na reviju stigao desetak minuta prije početka. Došao je s kćerkom Nikom i smjestili su se u prvi red. Svi su ih gledali i tiho komentarisali. Duško je bio odlično raspoložen, sve vrijeme se smeškao, a kada se Atina pojavila na pisti, nije krio oduševljenje. Vidjelo se da je srećan i ponosan. Kada se dječji šou završio, Tošić se sa svima ljubazno pozdravio, a potom otišao kući s Nikom. Atina je ostala sa ostalim manekenima na druženju poslije šoua.

dusko2-copy

Foto: Nemanja Nikolić, Kurir.rs

poznate ličnosti i njihovi mališani bili su manekeni na Fešn selekšnu i nosili modele dizajnerke Sanje Konjović. Među njima je i nasljednica Anabele Bukve i Andreja Atijasa, Blankica. Djevojčicu je doveo pjevačicin bivši muž i ponosno pratio naslednicu iz prvog reda. Pored njih, zvijezde večeri su bili i nasljednica Ane Kokić i Nikole Rađena, Ane Štajdohar i Nikole Demonje. I nasljednica novinarke Kurira Anje Vukašinović, Mia Julija, zablistala je na reviji.

Pogledajte vidio koji je objavila Jelena Karleuša:

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Duško je poslije na svom profilu objavio nekoliko slika sa svojim kćerkicama i pokazao koliko uživaju kad su skupa:

dusko1

Ne propustite