GIGANT TONE SVE DUBLJE Znaju li čelnici Bayerna šta rade, ovaj potez igrača nakon odlaska Kovača ZAPREPASTIO JE SVE

Fudbal
GIGANT TONE SVE DUBLJE Znaju li čelnici Bayerna šta rade, ovaj potez igrača nakon odlaska Kovača ZAPREPASTIO JE SVE
,

Nakon 65 utakmica na klupi Bayerna, Niko Kovač (48) više nije strateg minhenskog giganta. Neuvjerljive predstave i sukobi u svlačionici bili su previše, a nakon njegovog odlaska, igrači mu nisu rekli ni - sretno.

kovac

U 65 utakmica ostvario je 45 pobjeda, 12 remija te osam poraza. Prošle je sezone osvojio trostruku krunu u Njemačkoj, ali ove sezone jednostavno nije išlo .

Loše stanje u svlačionici očitavalo se i na terenu gdje Kovačevi ratnici više nisu bili Kovačevi, a sve manje i ratnici, piše 24sata.hr. Hrvatski strateg kao da je izgubio uzde u svlačionici, a s nekim je igračima poput Thomas Müllera zaiskrilo već više puta. No, očito ne dijeli samo Tomas takvo mišljenje jer se nitko od prvotimaca Bajerna nije oprostio od trenera.

kovac1

Niko naime to nije uradio na uobičajen način - putem društvenih mreža. Bayern na službenim stranicama navodi da je razlaz bio sporazuman, ali Kovač ističe da je ponudio ostavku i ranije.

Kako bilo, Kovačevih 16 mjeseci najduže su trajanje nekog Bajernova trenera nakon Pepa Guardiole. Carlo Ancelotti i Willy Sagnol pali su brže, no da su lutanja prečesta - jesu.

Ne propustite